Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 1. 2018 · Aktualizováno: 24. 9. 2023

Abdominoplastika MUDr. Paciorek recenze

Stojí to za to

O lékaři

Havířov
Hodnocení:
Abdominoplastika MUDr. Paciorek recenze
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Ahoj, chtěla bych se podělit se svoji zkušeností ohledně abdominoplastiky. Je mi 38 let a dlouho jsem zvažovala o podstoupení této operace. Přesvědčily mě výborné recenze žen, které již podstoupily tuto operaci u MuDr. Martina Paciorka. Kontaktovala jsem ho a ihned si domluvila konzultaci. Po 2 dětech jsem měla strie a povolenou kůži na břiše. Na konzultaci mi pan doktor Paciorek podrobně vysvětlil průběh operace, rekonvalescenci, atd. Termín operace jsem si sama mohla zvolit. Operaci jsem podstoupila v Havířově. Dnes je to 3 týdny a jsem nadšená! Břicho mám krásně ploché, tvar připomínající přesýpací hodiny! Takové ploché bříško jsem snad nikdy neměla. Výsledek předčil mé očekávání, jizva se pěkně hojí.Tímto bych ještě jednou chtěla poděkovat panu doktorovi za krásný výsledek a navrácení mého sebevědomí. Vřele doporučuji Mudr. Martina Paciorka, má zlaté ručičky! :)

1

Komentář (1)

Andys moc by mě zajímaly fotky, vložíte anonymně? A taky by mě zajímalo, strie se objevily už během těhotenství? Nebo vylezly až po porodu?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika Havířov

V záři jsem podstoupila abdominoplastiku jsem velmi spokojená cítím se skvěle, citlivý a laskavý profesionální přistup p. primáře Paciorka M. zájem jak pečuje o své pacientky je nadstandardní je vidět že práce kterou dělá ho velmi těší .Velmi...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.