Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!

Abdominoplastika nebo jiné řešení

Napoleon · Vytvořeno: 27 úno 2018 · Aktualizace: 28 úno 2018

Dobrý den, aktuálně zvažuji možnosti chirurgického řešení svého břicha. Zhubla jsem ze 107 kg na 80, při výšce 172 cm. Jsem po dvou císařských řezech. Výsledkem je velký převis a povolená kůže. Ráda bych zhubla ještě cca deset kilogramů a potom absolvovala pravděpodobně abdominoplastiku (miniabdo, lipoabdo), poradíte mi, co podle je fotografií vhodné a kdy se mám objednat na konzultaci? Podle fyzioterapeutky nemám ani kýlu ani diastázu břišních svalů. Pravidelně běhám a cvičim jógu, břišní svaly mám (ač to nevypadá) pevné. Děkuji!

8 odpovědÍ

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • Prim. MUDr. Alena Schmoranzová

    28 úno 2018 ·

    54 odpovědÍ

    Abdominoplastika doplněná liposukcí vypadá obvykle pěkně . Ale pokud ještě plánujete redukci váhy ( a to byste podle fotek měla ještě něco shodit) , tak jsou tyto dotazy předčasné
    Zdravím , dr Schmoranzová

  • MUDr. Svatopluk Svoboda

    28 úno 2018 ·

    140 odpovědÍ

    Vážená paní,
    odpovědět správně bez vašeho vyšetření není opravdu dobře možné.
    Máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci, rád se vám budu věnovat.
    Na konzultaci do 1. kolínského sanatoria se prosím objednejte na tel. 321 727 674, nebo 721 107 104,
    případně 606 346 556.
    Na konzultaci do Prahy, Václavské nám. 30 se můžete objednat na tel. 606 284 909.

    Konzultace v Kolíně mám vždy v pondělí dopoledne, v Praze vždy ve středu odpoledne.
    Zdraví
    Dr Svoboda

  • Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic

    28 úno 2018 ·

    265 odpovědÍ

    Dobrý den, po dosažení Vaší cílové váhy doporučuji abdominoplastiku, dle klin. vyšetření event. se zpevněním svalů a při lokalizovaném zůstatku tuku se zákrok může kombinovat i s liposukcí. Vše se doladí při event. konzultaci.
    S pozdravem Pavel Horyna

  • MUDr. Josef Kulhánek MBA

    28 úno 2018 ·

    154 odpovědÍ

    Dobrý den,

    pokud plánujete ještě zredukovat hmotnost tak není jiné řešení než kompletní abdominoplastika. Operace je vhodná po ustálení hmotnosti. Při nepřítomnosti kýly nebo diastasy přímých svalů, pokud jde jen o vyřešení nadbytku kůže nelze provést operaci s úhradou ze zdravotního pojištění.

    S pozdravem

    Kulhánek

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    28 úno 2018 ·

    377 odpovědÍ

    klasická abdominoplastika s přesazením pupeční jizvy a sešitím svalů je optimální řešení, přeji hezký den prof dušková

  • MUDr. David Tomášek

    27 úno 2018 ·

    2605 odpovědÍ

    Pak zajděte k plastickému chirurgovi po absolvování hubnutí tak cca 2-3 měsíce po ustálení váhy.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • prim. MUDr. Blanka Vraspírová

    27 úno 2018 ·

    704 odpovědÍ

    Dobry den, pokud jeste chcete hubnout, zatim sve bricho chirurgicky nereste.Zajdete si na konzultaci, az stabilizujete svoji Vahu.zdravi dr vraspirova

  • MUDr. Miloš Križko

    27 úno 2018 ·

    51 odpovědÍ

    Dobry den. Ked budete mat ustalenu vahu, teda tu zelatelnu, az potom je vhodne riesit abdominoplastiku. Mozna je aj kombinacia s lipo...ale to dla stavu koze a podkozneho tuku. S pozdravom Križko

Hledat další dotazy

Podobné dotazy

Informace, které se objevují na Estheticon.cz, nemohou v žádném případě nahradit vztah mezi pacientem a lékařem. Estheticon.cz nepodporuje komerční produkty nebo služby.