Mini-abdominoplastika + zvětšení prsou při jedné operaci

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

Mini-abdominoplastika + zvětšení prsou při jedné operaci

M.M  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den.Ráda bych podstoupila abdominoplastiku.Vzhledem k tomu,že mám po porodu před 20 lety strie,ale nemám převis,jen lehce povolenou kůži s nějakým tím tukem,předpokládám že by stačila mini-abdomino.
Pročetla jsem snad všechny články k tomuto zákroku a vím,že doba rekonvalescence je delší než třeba u liposukce,počítám se 4 týdny klidu.Vzhledem k délce rekonvalescence bych ráda současně s tímto zákrokem podstoupila i zvětšení prsou,jelikož bych mohla spojit celozávodní dovolenou a přidat nějakou svou dovolenou-neschopenku na toto nedostanu.Je možné toto po lékaři chtít?Můj zdravotní stav je víc než dobrý,léky žádné neberu,kromě antikoncepce,nekouřím,anestezie zvládám v pohodě.
Děkuji za odpověď
Prim. MUDr. Alena Schmoranzová  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Vysoké nad Jizerou, Vrchlabí
  • 132 odpovědí
  • 74 Likes
Záleží na vyšetření , Osobní konsultace je nezbytná , To ,co si přejete, je v určitém případě možné , ale je potřeba právě ta osobní konsultace .
prim dr Alena Schmoranzová ,Vysoké nad Jizerou
M.M  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den paní primářko.Mluvila jsem s Vaší sestrou již minulý týden ohledně augmentace a ta mne informovala,že používáte pouze kulaté implantáty jisté značky a to mi nevyhovuje.I přesto velmi děkuji za komentář.
  • 4331 odpovědí
  • 1223 Likes
Otázkou je co si pod pojmem miniabdominoplastika představujete. Dvě ESTETICKÉ operace najednou zvláště takto riskantní a dlouhotrvahjící bych já rozhodně nedělal. Ne kvůli celozávodní dovolené. Může se také stát, že když se zkomplikuje jedna, tak se může zkomplikovat i druhá operace v pooperačním průběhu. Bohužel, určitě najdete pracoviště, které Vám tyto dvě operace najednou kaskadérsky provedou.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
M.M  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 2 odpovědí
Děkuji za komentář.Za A) Výše v mém textu se můžete dočíst že se na možnost dvou zákroků současně ptám,ne že je vyloženě požaduji. B)Nevím jak na tom jsou Vaše pacientky,ale já mám jisté pracovní povinnosti,proto se snažím operaci směřovat právě na dobu kdy nebudu v práci tolik chybět. C) pokud kombinaci zákroků považujete za "kaskadérský kousek" pak konzultace u Vás je zbytečná.
Hezký den.
MUDr. Věra Šatánková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 123 odpovědí
  • 23 Likes
Dobrý den, kombinované operace provádím běžně. Je možno u vás provést augmentaci s mini abdominoplastikou v jedné operační době. Doporučená doba pooperačního klidu jsou 3 týdny. Na konzultaci se můžete objednat na info@canadian.cz
S pozdravem
Dr. Věra Šatanková
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 530 odpovědí
  • 155 Likes
Dobrý den,


menší zákrok typu liposukce nebo miniabdiominoplastiky je s augmentací prsou možný. Velkou abdominoplastiku bych současně s augmentací nedoporučoval.

S pozdravem

Kulhánek

Související recenze a zkušenosti

Abdominoplastika (Operace břicha) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí