Vhodný zákrok na břicho po porodu s mírnou diastázou

Vhodný zákrok na břicho po porodu s mírnou diastázou

feiit  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
Dobrý den,

ráda bych se informovala o možnosti co nejšetrnějšího zákroku pro mé bříško co mi takto zůstalo po porodu který byl před 7 měsíci (nekojim) dodržuji zdravou stravu cvičím (mám menší diastazu kterou řeším) bohužel na břichu beze změny a nechci se s tím smiřovat.
Chtěla bych se zeptat na ambulantní liposukci teto partie, která by byla vhodná a jak se cenově pohybuje ? Děkuji
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1215 odpovědí
  • 382 Likes
Dobry den, idealní si zajít na kontultaci.Liposukce řeší tukové přebytky nikoli diastazu.zdravi dr vraspirova
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 479 odpovědí
  • 140 Likes
Dobrý den,

jste štíhlá, pokud máte diastazu- rozestup svalů tak tak pravděpodobně pouze liposukce úplně stav nevyřeší. Je vhodné posoudit při vyšetření a konzultraci.

S pozdravem

Kulhánek
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 398 odpovědí
  • 100 Likes
Dobrý den,
též doporučuji začít osobní konzultací u lékaře. Na základě vyšetření můžeme stanovit pro Vás vhodnou metodu. Můžete se objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem info@yesvisage.cz.

S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
www.yesvisage.cz
MUDr. Vladimír Janeček  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Pardubice
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
diastázu lze řešit jen abdominoplastikou nebo operací na všeobecné chirurgii, která ale zanechává nevzhlednou svislou jizvu... Menší diastáza ale obvykle problémy nečiní a tudíž se neoperuje. Jelikož jste mladá a je možné, že budete mít další děti, není pro vás t.č. abdominoplastika vhodná, protože by další těhotenství efekt této operace mohlo narušit.
Liposukce by Vám vyřešila tukový nadbytek v oblasti břicha, ale diastáza by se nezměnila - stav by byl ale pro řadu následujících let jistě vyhovující. O případné abdominoplastice bych uvažoval až v době, kdy by další těhotenství nepřicházelo v úvahu a diastáza se zhoršovala či způsobovala obtíže.
Cena tumescentní liposukce břicha na mém pracovišti je 13 -15 tis. Kč. Vhodnost liposukce (zhodnocení pružnosti kůže) je třeba posoudit při osobním vyšetření, z fotek se dá jen orientačně říci, že by lipo byla možná.
S pozdravem V.Janeček

Související recenze a zkušenosti

Abdominoplastika (Operace břicha) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí