Nutnost léčby gynekomastie

Filip  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, cvičím a posledních pár měsíců jsem přibíral. Všiml jsem si poslední dobou, že když je bradavka stojící, tak vypadá vizuálně v pořádku (i hmatově jsem nic nezpozoroval), když není, tak je taková hebká, měkká a vypadá divně (nicméně jsem nenahmatal žádnou bulku jak se uvádí). Myslíte, že se jedná o gynekomastii a mám zahájit léčbu např. Tamoxifenem nebo je to jen nadměrný tuk, který se ukládá a postupem zmizí? (právě jsem začal dietu, tak mě to zajímá). Děkuji za odpovědi
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 293 odpovědí
  • 83 Likes
Dobrý den, pro určení přesné diagnostiky bych Vám doporučil osobní a nezávaznou konzultaci přímo na Klinice YES VISAGE v Praze, Brně Ostravě nebo Bratislavě. Pro bližší informace o zákroku a konzultaci se neváhejte obrátit na naše odborné konzultantky na telefonním čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem plastika@yesvisage.cz.
S pozdravem,
MUDr. Jiří Borský, PhD.
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 806 odpovědí
  • 141 Likes
je vhodné se nechat vyšetřit na endokrinologii, přeji hezký den prof dušková
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 401 odpovědí
  • 115 Likes
Dobrý den,

o možníém zvětšení prsní žlázy nebo zmnožení tuku v prsu se lze přesvědčit ultrazvukovým vyšetřením prsů a pak případně zvolit další postup.

S pozdravem

Kulhánek
MUDr. Věra Šatánková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 113 odpovědí
  • 17 Likes
Milý Filipe, jedná se o gynekomastii poměrně typickou, kterou lze řešit operací. Je nutné odstranit nejen tukovou tkáň, ale i žláznaté těleso. Můžete se k nám objednat na konzultaci prostřednictvím mailu na verasatankova@email.cz.
S pozdravem
MUDr. Věra Šatánková
  • 5211 odpovědí
  • 1193 Likes
Jak praví prof. Dušková, Vaše podezření potvrdí endokrinolog.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Související recenze a zkušenosti

Související zákroky

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí