Implantáty - 1000ml

Implantáty - 1000ml

mauss  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
Hezký den
jsem necelý rok po augmentaci,nosím 500ml mentor vysoký profil.Asi to zní zvláštně ale nemám velká prsa,chtěla bych vetší 4,před operací sem neměla nic prsa se musela vlastně vytvořit..
Ráda bych šla do větších implantátů,asi není běžné žádat 1000ml a bojím se že budu odmítnuta..
MUDr. Otakar Lucák  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1323 odpovědí
  • 51 Likes
Myslím,že odmítnuta jistě nebudete...Je tu ale několik problémů.Není to tak zcela jednoduché si říct,chci tak a tak velké implantáty.To hodně závisí na anatomických poměrech hruníku a prsou.Dále implantáty Mentor,které používám již asi 15 let končí u velikosti 800 ml.Větší implantáty jsou již jen takové speciální plněné hadičkami jehlami přes kůži,které jsou nesmírně dražší a také u nich není vyloučeno prosakování.I když jsem velmi opatrný chirurg a dáváme na našem pracovišti nejčastěji implantáty velikosti mezi 250-350 ml, zrovna asi před 14 ti dny jsem měnil pacientce implantáty z velikosti 600 ml za 800 ml.Tedy je-li to reálně možné,proč ne?Ale všechno musí být velmi pečlivě zváženo.Chceme přece aby vše bylo ještě lepší a ne aby to naopak přinášelo nějaké problémy.Pokud pošlete přimo na můj mail: info@plastickachirurhie.com foto Vašich prsů šikmo zboku a zepředu,mohu Vám alespoň orientačně napsat,zda se o větších velikosti dá uvažovat či nikolivS pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1866 odpovědí
  • 282 Likes
Dobrý den, velikost implantátu vždy hodně závisí na velikosti hrudníku, tedy objem pod prsy, neboť se vzrůstajícím objemem se rovněž zvětšuje i průměr základny implantátu. U někoho, kdo má velmi široký hrudník, nemusí být implantát 500 ml velký. Ale 1000 ml, to je velikost na které již není mnoho přirozeného a i velikost přesahuje rozměry prsní krajiny. Rovněž trvanlivost pevnosti takto velkého prsu je hodně krátká a pokud jste neměla žádná prsa jak píšete, musí být implantáty těsně pod kůží, tedy velmi viditelné a hmatné. dr.Paděra
MEDICOM Clinic  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ústí nad Labem
  • 1211 odpovědí
  • 40 Likes
Dobrý den,

doporučuji Vám osobní konzultaci, při které lékař zváží, zda je u Vás reálné použít takto velké implantáty. Jde o to, aby se prsa dobře prokrvovala, není účelem např. odumření tkáně, pokles prsou apod. Uvědomte si prosím, že s takovou váhou budete žít a čím větší prsa, tím větší pokles časem nastává. Pokožka prsou může popraskat, strie se nedají opravdu ničím odstranit. Proto doporučuji osobní konzultaci a zvážíte veškeré klady a zápory. Objednat se můžete na tel.:  224 ... Zobrazit číslo 224 056 207  Telefon .

S přátelským pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
MUDr. Jaroslav Hirňák - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha, Liberec
  • 269 odpovědí
  • 25 Likes
Dobrý večer.
Věřím,že pokud budete trvat na velikosti implantátů,kterou uvádíte,najdete chirurga,který Vám vyhoví.Toho se nebojte.Měla by jste ale uvažovat a mít opodstatněné obavy,neli strach z komplikací a výsledného stavu s odstupem 1-2 let,když s největší pravděpodobnosti budete muset najít chirurga,u kterého budete muset podstoupit vynětí implantátů a modelaci pro pokročilou ptózu prsou.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz

  • 4507 odpovědí
  • 1303 Likes
Výměna implantátů již z tak velikého objemu , jaký máte, určitě půjde, ale potvrdit to lze až po vyšetření kvality vaší tkáně, zda se nebude implantát vrásnit, zda bude kůže dostatečně silná. To, že si Vy myslíte, že prsa nejsou s implantáty 500ml dost velká však může někdo za veliké pokládat. Chce to hlavně vybrat si zkušeného plastického chirurga, oběhnout jich více, aby jste si zobjektivisolala situaci Vašich možností. Můžete se stavět také u nás. Zdraví Dr. Tomášek  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon
Ústav lekárskej kozmetiky a.s.  |  Basic member  |  Bratislava
  • 98 odpovědí
  • 2 Likes
prajeme vam dobry den, predstavte si prosim litrovy sacok mlieka, na kazdu stranu hrudnika, a predpokladam, ze ziskate predstavu, co to obnasa looo cc, implantaty.
Napriek tomu, ze mam za sebou viac looo augmentacii, viac ako 425 cc, som neaplikoval, a moj dlhorocny priemer ju niekde okolo 290- 310cc. prsia maju byt prirodzene , a su sucastou celeho krasneho zenskeho tela, zamyslite sa prosim aj napr. nad tymto faktom, s pozdravom, dr d guba, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava,
Klinika GHC Praha  |  Premium member  |  Praha
  • 1722 odpovědí
  • 18 Likes
Dobrý den,

ráda bych Vám nabídla osobní konzultaci s některým z našich plastických chirurgů, aby zhodnotil stav a vhodnost použití takových implantátů ve Vašem případě. Je důležité, aby Vám všem vysvětlil. Nezávazná vstupní konzultace stojí 500,- Kč, v případě realizovaného výkonu je z jeho částky tato sume odečtena.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel:  222 ... Zobrazit číslo 222 211 206  Telefon ,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1292 odpovědí
  • 418 Likes
Dobrý den,zašlete foto a svoji představu a já Vám poskytnu více informací.
Zdraví dr vraspírová
Míša  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 6 odpovědí
  • 2 Likes
Ahoj, prosím mohu poprosit o foto jak vypadají prsa nyní? Jsem objednaná a čeká mě 425 ml mentor vysoký profil. Zajímá mě jak vypadají nyní? A už si po zvětšení? Děkuji za odpověď ;-)

Související recenze a zkušenosti

Spokojený/á     

Jsem měsíc a týden po operaci a jsem z výsledku nadšená. Pana primáře jsem si "vyhlídla" tady podle fotek jeho zákroků - vypadalo to přesně to pravé pro mě: že umí z malých vykojených psích oušek vykouzlit krásná kulatá ... Více 

2 Likes   4 Komentářů  

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí