Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
radmila

Doplnění chybějícího objemu tváří, v drobnějším obličeji s jemnou kůží

Radmila · Jílové u Prahy · Vytvořeno: 24. 10. 2020 · Aktualizace: 28. 10. 2020

Dobrý den. Ráda bych se někam nasměrovala, kdo poradí a pomůže. Nechci tedy žádnou operaci, tedy lifting. Mám ho za sebou asi před více jak 10 lety a už nechci. Vím, že je mnoho metod, a protože jsem laik, rada si nechám poradit, když se mi to bude líbit. Ráda bych lékaře asi z Prahy, neb sama žiji v Jílovém u Prahy. Lékaře hledám citlivého, ale přímého. Je mi 64 let a starám se o sebe. Jenže ono je to čím dále těžší :) Moje ošetření bych viděla tak v půli listopadu. Chtěla bych se tedy rovnou asi i objednat, pakliže si vyberu. Možná bych šla i do liposukce bříška, ale bez narkózy. Jsem majitelkou RS. Jsem jinak ale fit a chodící. Ale když nemusím narkózu, tak se jí vyhnu. Musela jsem sem napsat o jaký výkon mám zájem, ale já nevím, zda se hodí jen výplně jak se zde nabízí. Kolikrát je to sada ošetření...a to nechávám na osobní konzultaci.

Děkuji za info. Radka

5 odpovědÍ

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • ABClinic Art & Beauty

    ABClinic Art & Beauty

    Nejlepší odpověď
    27. 10. 2020 ·

    137 odpovědÍ

    Milá paní Radmilo,
    záleží na tom, čeho přesně chcete dosáhnout. Obličej v průběhu let ztrácí objem, elasticita kůže se snižuje a tím celkové kontury obličeje povolují a tkáň klesá ve směru působení gravitace. Na obrázku vidím výrazný pokles tkání a ztrátu objemu. U moderních forem estetické péče se snažíme včas stimulovat hlubší vrstvy tkání a působit proti stárnutí. Pouhé doplnění objemu by u Vás mohlo vést k objemové hyperkorekci, jak to často vidíme. Proto bych nezatracoval operativní metody. Ve Vašem případě bych jako ideální řešení viděl face lift + neck lift, fatgrafting k doplnění objemu a laserový resurfacing pro optimalizaci pleti. Vše záleží na klientce, jak velmi chce svůj vzhled zlepšit.
    Na naší klinice pracujeme multioborově, tj. je-li potřeba, sejde se plastický chirurg s dermatologem (případně dalšími odborníky), aby posoudili daný případ a spolupracovali při jeho řešení. Pokud máte zájem o konzultaci, rádi se s Vámi sejdeme.
    S pozdravem
    MUDr. Patrik Paulis
    Plastický chirurg, vedoucí lékař kliniky ABClinic Art & Beauty

  • MUDr. Andrea Musilová

    MUDr. Andrea Musilová

    28. 10. 2020 ·

    17 odpovědÍ

    Dobrý den, podle foto bych Vám doporučila některou z chirurgických technik k vypnutí tváří a krku než pouze nechirurgické metody (výplně, botox, lasery..).Podle mého názoru by efekt nebyl rozhodně tak viditelný a dlouhodobý. Bylo by nutné ošetření často opakovat a změny by mohly být jen malé, aby nedošlo k nepřirozenému finálnímu vzhledu.
    Často je dobré i oboje kombinovat. Já sama rozděluji klientky na ty, kterým stačí jen ošetření "bez skalpelu" a na druhou skupinu, kde je plastická chirurgie nezastupitelná. A pochopitelně určité množství je i někde mezi. Pokud umí lékař různé techniky kombinovat, tak je to nejlepší .
    Jinak samotná operace se nemusí provádět v celkové anestézii, 90 % lze odoperovat jen v lokálním znecitlivění event. v kombinaci se sedací.

    dr. Musilová

  • Pavlíček R. MUDr. - Dermacentrum

    Pavlíček R. MUDr. - Dermacentrum

    28. 10. 2020 ·

    31 odpovědÍ

    Dobrý den,
    dle fotografie bych jednoznačně viděl vyplnit kyselinou hyaluronovou nosoretní vrásky, další ev. neinvazivní metody ( mikrojehličkování, laser) ev. až po zhodnocení nálezu při klinickém vyšetření u nás.
    Nabízíme konzultaci v naší esteticko medicínské ordinaci v Říčanech. V případě zájmu se na nás můžete obrátit.
    MUDr. Radek Pavlíček, ved.lékař, Dermacentrum Říčany

  • Dobrý den,
    dokážeme přesně posoudit na základě osobní a nezávazné konzultace u nás na Klinice YES VISAGE. Je to u každého člověka individuální.

    S pozdravem
    MUDr. Tereza Gabryšová
    Klinika YES VISAGE

  • Dr Alberto Leguina-Ruzzi MD PhD

    Dr Alberto Leguina-Ruzzi MD PhD

    27. 10. 2020 ·

    117 odpovědÍ

    Na základě vaší fotografie bych doporučil 3 sezení redermalizace ke zlepšení kvality pokožky, následovaná laserem CO2 pro resurfacing, který utáhne, zvedne a odstraní vrásky a obnoví objemy dermálními výplněmi, které zvednou struktury.
    Na čelo bych se zlepšil botulotoxinem.
    Pokud máte nějaké dotazy, napište kdykoli.
    dík

Hledat další dotazy

Podobné dotazy

mireditka
Povadly obličej, 39 let
mireditka · 19. 7. 2018
5 odpovědÍ
radmila
Výplň povadlých tváří
Radmila · 26. 12. 2016
10 odpovědÍ
Výplň hubených tváří
Larvina · 2. 10. 2020
2 odpovědi
Propadlé tváře
magdalenaw · 5. 11. 2008
2 odpovědi
l32
6 odpovědÍ
Syslí tváře a druhá brada
Uzivatel · 18. 7. 2007
5 odpovědÍ
