Nadzvednutí lícních kostí

Natus
21. 11. 2020 · Poslední odpověď: 24. 11. 2020

Dobrý večer, chtěla bys se vás prosím zeptat na jeden dotaz ohledně nadzvednutí lícních kostí. Lícní kosti mám docela výrazné, jenom bych je chtěla trochu nadzvednout. Provádíte také i tuhle variantu plastiky? A kolik by taková plastika orientačně stála prosím? Děkuji předem za zpětnou vazbu

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
Praha · 24. 11. 2020
Nejlepší odpověď
Dobrý den,
v každém případě bych doporučila individuální konzultaci.Ke zvážení dávám kanylovou modelaci lící za pomoci Juvederm Voluma. To je přírodní materiál na bázi kyseliny, jak píšete, máte výraznější lícní kosti od přírody, pak by toto jemné zvednutí velmi prospělo kůži, líce budou hladší a přeneseně se napne i okolí očí. Výkon se provádí v lokální anestezii, nebolí a efekt je vidět ihned. Orientační cena je 15 800 kč.
Zdraví Miroslava Pelechová
Premium
Praha · 24. 11. 2020
Dobrý den, doporučuji aplikaci husté kyseliny hyaluronové, která dokáže modelovat kontury obličeje. Sama vydrží cca 1,5 roku, ale stimuluje i tvorbu Vašeho kolagenu, takže efekt může přetrvávat i několik let. Výsledek je přirozený a je možné ho dosáhnout i z jednoho vpichu kanylkou. S přátelským pozdravem MUDr. Tereza Gabryšová, klinika Yes Visage
Premium
Praha · 24. 11. 2020
Dobrý den!
Stejně jako u všech estetických výkonů i zde je důležitá diagnostika - tedy je třeba vidět celý obličej a pochopit s čím přesně nejste spokojená. Na naší klinice nabízíme 3D vizualizaci před i po operaci a jsme schopni, spolu s pacientem, reálně nasimulovat jeho představu. Řešení problému je vždy vhodné nechat na svém zvoleném specialistovi, který, jako odborník na slovo vzaté, má přeci jen většinou větší přehled a může mnohdy přijít i s jiným řešením než pacient.
Na naší klinice, právě i u problematiky obličeje, se snažíme přistupovat vždy multioborově. Optimální řešení v tomto případě může přinést například výplň kyselinou hyaluronovou prováděná dermatologem, nebo implantát lícních kostí zaváděný transorálně – tedy ústy, kdy výkon provádí maxilofaciální chirurg. Dobrého výsledku ale také můžeme dosáhnout použitím vhodného niťového liftu prováděného plastickým chirurgem.
Jak sama vidíte, možností se nabízí celá řada, a abychom mohli vybrat, spolu s Vámi, tu nejlepší, bylo by vhodné dostavit se k nám na nezávaznou a bezplatnou konzultaci, kde Vám rádi vše předvedeme a vysvětlíme.
V případě zájmu si prosím domluvte konzultaci se mnou a budeme se moc těšit na Vaši návštěvu!
S pozdravem,
MUDr. Patrik Paulis
Plastický chirurg, vedoucí lékař kliniky ABClinic Art & Beauty

Najít další otázky

Podobné dotazy


Zeptejte se lékaře