Dobrý deň,
keď som mala neštovice ako malá, tak som si odlupla jednu chrastu priamo na čele. Ostala mi atrofická jízva a rada by som sa spýtala, tym že jazvu mám už cca 20 rokov, či je možné s tým ešte niečo urobiť? Som zmierená s tým, že jazva asi nikdy nezmizne úplne, ale aspoň korekcia... Ďakujem.
Dobrý den, také by jsem doporučila výplň kyselinou hyaluronovou, k doplnění chýbajúceho propadu.
S pozdravem Veselá
dobrý den, je možná kombinace laserových ošetření a výplní kyselinou hyaluronovou. Postupným ošetřováním se dá dosáhnout dlouhodobých výsledků. S pozdravem, MUDr. Radek Poláček, IP Beauty Kladno
Dobrý den,
doporučuji začít osobní a nezávaznou konzultací u nás na Klinice YES VISAGE, kde zhodnotíme a doporučíme pro Vás vhodný postup.
S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
Na základě fotografie, podle mých zkušeností, nejlepší, nejrychlejší a nejdostupnější volbou pro vás bude použití dermálních výplní. Cena na naší klinice by byla 4500 Kč a trvala by asi 12 měsíců.
s pozdravem
Informace zveřejňované na Estheticon.cz, nemohou v žádném případě nahradit osobní konzultace mezi pacientem a lékařem. Estheticon.cz nepodporuje komerční produkty ani služby.