Liposukce břicha - podbřišku - stáhnutí kůže po zhubnutí

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 16
  2. Step 17
  3. Step 18
  4. Step 19
  5. Step 20
  6. Step 21
  7. Step 22
  8. Step 23

Kdy chcete liposukci podstoupit?

Jakou partii chcete nejvíce ošetřit?

Už jste někdy liposukci podstoupil/a

O jaké metodě přemýšlíte?

Jak jste zkoušel/a zhubnout do této chvíle?

Jak dlouho se pokoušíte zhubnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Liposukce břicha - podbřišku - stáhnutí kůže po zhubnutí

Nerozhodná  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
Uvazuji o liposukci bricha, konkretne podbrisku. Mam tam ulozeny tuk i po zhubnuti cca 12 kg. (nyni asi 60kg). Je Slim lipo opravdu tak ucinna na stazeni kuze a vyplati se priplatit si? Mam strach, ze kdybych podstoupila jen klasickou a odsalo by se hodne, kuze by neprilnula dobre. Pripadne prosim cenu za lipo/slimlipo v Brne. A jak dlouhe jsou terminy na konzultaci a posleze na samotny zakrok. Plus jeste na zaklade ceho se lekar pri konzultaci rozhoduje a doporucuje typ liposukce? (nekde jsem nasla, ze se da poslat jen foto mailem, jak podle toho muze doktor poznat, co bude lepsi?)
Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha, Ústí nad Labem
  • 513 odpovědí
  • 173 Likes
Dobrý den, vše je pouze o osobní konzultaci, můžete navštívit naší pobočku Medicom Clinic v Brně.
Lékaře doporučí případnou liposukci nebo je možné, že bude již nutný rozsáhlejší typ zákroku jakou je abdominoplastika. přip. kombinovaná s liposukcí.
S pozdravem Dr. Horyna Pavel
  • 4283 odpovědí
  • 1230 Likes
Provádím liposukce déle než 25 let. Vždy se mi osvědčila standardní liposukce. Veškeré ostatní techniky mají význam hlavně pro operatéra. Pravdou je že přístroje typu laseru, vaseru a podobně reagují s kůží a ta se trochu scvrkne a není tak po výkonu volná. Ale vše se do roka přizpůsobí tak, že je výsledek u všech metod stejný. Určitě je dobře nosit dlouho kompresiivní návleky (www.datom.cz). Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice.
Zdraví Dr. Tomášek
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 534 odpovědí
  • 132 Likes
Dobrý den,
SlimLipo je v současné medicíně nejmodernější a nejšetrnější ambulantní a bezbolestnou technikou. Hlavní výhodou je, že SlimLipo dokáže při minimální invazivnosti šetrně, bez hospitalizace a nutnosti narkózy odstranit jakékoliv množství přebytečného tuku a zároveň také kůži v ošetřené oblasti efektivně stáhnout a navrátit její elasticitu. Nutná je osobní konzultace, kde na základě vyšetření vybereme pro Vás tu nejvhodnější metodu. Na nezávaznou konzultaci se můžete objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem info@yesvisage.cz. Více o zákroku také na našich stránkách: https://www.yesvisage.cz/cz/liposukce-slimlipo-1

S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Klinika YES VISAGE

Poraďte se s odborníkem v oboru Liposukce

Související recenze a zkušenosti

Iveta 3.8.2018
Spokojený/á

Operaci jsem podstoupila 15.5. 2018. Tímto děkuji celému personálu, který se o mě skvěle staral. A především panu doktorovi, z jehož výsledkem operace jsem maximálně spokojena. Měla jsem malá prsa ,asymetrické a hodně po... Více 

3 Likes   4 Komentářů  
Doktor ve Vašem okolí