Liposukce stehen před otěhotněním

MartinaK  |  návštěvník
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na názor ohledně liposukce stehen před otěhotněním. Dítě s přítelem plánujeme do tří let. Je vhodnější počkat? Jde mi o to, aby se na stehnech v těhotenství nevytvořil nový tuk a já musela na liposukci znova. Přeci jen ženské tělo se během těhotenství mění.
Předem děkuji
Martina
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Premium member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 991 odpovědí
  • 121 Likes
Liposukci můžete absolvovat kdykoli před i po těhotenství.Počet tukových buněk seliposukcí zredukuje a do původního stavu se nevrátí.
J.Kačírková Medilip
Arte Clinic  |  Premium member  |  Brno
  • 120 odpovědí
  • 115 Likes
Dobrý den liposukci slim lipo lze podstoupit jak před těhotenstvím tak poté záleží na Vás
Liposukcí tuk odsajeme a tím vlastně snížíme počet tukových buňek .Těhotenství tedy nemá na počet tukových buňek vliv. Pokud přiberete ať už těhotenstvím nebo jako důsledek většího příjmu - tukové buňky se zvětší a přiberete adekvátně i v odsávané oblasti
Zdraví Dr.Hokynková Arte Clinic
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 442 odpovědí
  • 124 Likes
Dobrý den Martino,

jestli plánujete těhotenství v horizontu několika let tak bych s liposukcí zejména vnějších stehen nečekal. Do oblasti po liposukci se již tuk znovu příliš neukládá. spíš do jiných oblastí pokud v těhotenství přiberete.

S pozdravem

Kulhánek

Související recenze a zkušenosti

Liposukce - Související videa

Doktor ve Vašem okolí