Tlusté paže - liposukce a operace?

Anna  |  návštěvník
  • 1 Like
Dobrý den,
Je mi 24 let a mám velice tlusté ruce a chtěla bych se zeptat jestli by byla vhodná liposukce a zároven operace pazi na odtraneni kuze popr jaká je cena? Děkuji
RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.  |  Premium member  |  Olomouc
  • 149 odpovědí
  • 16 Likes
Dobrý den.
doporučujeme vám konzultaci u našeho pana doktora, kde Vám budou zodpovězeny veškeré dotazy týkající se Vašeho požadavku.
Preferujeme osobní kontakt, individuální přístup s následným návrhem řešení.
Pokud termín není možný, zavolejte na tel. číslo:  739 ... Zobrazit číslo 739 806 255  Telefon , kde si s recepcí naplánujete termín tak, aby Vám vyhovoval.
S pozdravem recepce.
  • 4220 odpovědí
  • 1139 Likes
Já už dělám liposukce hodně let (první asi v r. 1992) a vím, že takto silným pažím moc liposukcí nepomůžu a to nemluvě o odstranění přebytečné kůže, po které zůstávají více či méně nevzhledné jizvy, které budete presentovat svému okolí už od Vašeho útlého věku. Hodně si to rozmyslete.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
MUDr. Jiří Vrbický  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 453 odpovědí
  • 122 Likes
Fotografie z tohoto úhlu může být dosti zavádějící. Přesto i u takto silných paží může být liposukce úspěšná.Záleží i na vašem věku.Následné mírné vrásnění kůže (ve vyším věku) bude pravěpodobně akceptovatelnější než jizvy po operaci (nehledě na finanční náročnost).
s pozdravem Dr.Vrbický
Arte Clinic  |  Premium member  |  Brno
  • 124 odpovědí
  • 116 Likes
Dobrý den je pravděpodobné , že slim lipo laserem asistovaná liposukce Vám pomůže toto vyřešit i vzhledem k Vašemu věku, kde je ještě dobrá elasticita pokožky.
Pro příklad přikládám foto slim lipo paží ( foto po je asi po 14 dnech , kde výsledek zeštíhlení bude ještě lepší vzhledem k otoku
Cena slim lipo paží je u nás 27 000 Kč včetně stahovacího prádla tzv. rukávníku , které je třeba nosit 6 týdnů.
Zdraví Dr.Šín Arte clinic
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Premium member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 610 odpovědí
  • 113 Likes
Dobrý den,liposukce je možná ale předchází jí konzultace.Odstranění kůže neděláme.Cena tumescentnì liposukce je 16 tisíc.Ke konzultaci se objednejte na tel 73351606J.Kačírková Medilip
MUDr. Lucie Kučerová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Brno
  • 114 odpovědí
  • 15 Likes
Dobrý den,
Z fotogrefie nelze určit ,zda by u Vás stačila jen liposukce paží nebozda je nutná i redukce kůže. Nejlépe by bylo se dostavit na osobní konzultaci. Krásnou neděli drK www.plasticka-chirurgie-brno.cz

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí