Ustupující brada - pomůže liposukce podbradku nebo profiloplastika?

Ustupující brada - pomůže liposukce podbradku nebo profiloplastika?

Sonuletta  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
Dobrý den, uvažuji momentálně o liposukci podbradku nicméně jsem došla k závěru, ze efekt asi nebude jak bych si představovala. Má zubarka má plán na dva roky rovnátka a následně profiloplastika. Jenže dva roky jsou opravdu dlouhá doba a já bych již chtěla mít vidinu opravy dříve. Můžete poradit prosím
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Premium member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 610 odpovědí
  • 113 Likes
Liposukce by měla jen minimální efekt.
MUDr.J.Kačírková
EVA CLINIC s.r.o.  |  Premium member  |  Hradec Králové, Pardubice
  • 61 odpovědí
  • 27 Likes
Dobrý den,brada se dá krásně dotvarovat oblicejovou vyplní.
Pokud budete mít zájem,můžete se k nám objednat telefonicky.
S pozdravem
Havlova Eva MUDr.
tel.  7743... Zobrazit číslo 774336669  Telefon
  • 4216 odpovědí
  • 1139 Likes
Nemyslím, že by třeba bradový implantát nějak bránil rovnátkům. Musí se to ale vidět naživo.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
MUDr. Janka Točíková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 486 odpovědí
  • 75 Likes
Liposukci podbradku na zvýraznění kontur,bych doporučila,odsátý tuk bych aplikovala do brady.Rty jsou vaše,nebo zvětšené?
MUDr. Ivo Němec  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 16 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den,
nejdříve je nutné posoudit skus čelistí. Podle výsledku je možné upřesnit postup k úpravě velikosti a tvaru brady (posun vlastní kosti, implantát). Bude nutné doplnit RTG. K nezávazné konzultaci se můžete dostavit některé úterý od 14,00 do 15,00.
S pozdravem
Dr. Němec
MUDr. Jiří Vrbický  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 453 odpovědí
  • 122 Likes
Váš problém by šel pravděpodobně vyřešit i profiloplastikou porexovým bradovým implantátem.Bylo by nutné posoudit ještě pohled zepředu,nejlépe při konzultaci.Máte-li zájem napište a domluvíme se na termínu konzultace.
s pozdravem Dr. Vrbický

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí