Vhodný typ invazivní liposukce u štíhlých stehen

Vhodný typ invazivní liposukce u štíhlých stehen

Baru  |  návštěvník
  • 2 odpovědí
Dobrý den, zvažuji liposukci vnitřních a vnějších stehen a potřebovala bych poradit kterou z metod zvolit: laserovou či ultrazvukovou? Jsem štíhlá, jedná se o malý objem odsátého tuku. Když porovnávám rekonvalescenci a velikost ranek - vychází lépe laserová - je tomu tak? U laserové se nosí kompresní prádlo kratší dobu, sportovat je možno dříve, nemusí se válečkovat a ranky jsou menší a bez stehů - je to tak? Ale pokud jde o malé množství odsátého tuku - nebude rekonvalescence nakonec u obou metod skoro stejně dlouhá? Samozřejmě mi jde i o cenu která je u tu té laserové mnohem vyšší. Jak moc je tedy laserová šetrnější a "pohodlnější", aneb stojí to opravdu v mém případě za vyšší investici? Mockrát děkuji za radu.
Premier Clinic  |  Premium member  |  Praha
  • 143 odpovědí
  • 38 Likes
Dobrý den,

vzhledem k tomu, že po ultrazvukové liposukci (např. Vaser) dochází častěji k vzniku popálenin, nabízíme na naší klinice již pouze laserovou a/nebo vibrační liposukci, které poskytují klientům nejlepší výsledky. U laserových typů liposukcí také existují určité rozdíly. Obecně nejlepší výsledky (díky kompromisu absorpce laserového paprsku v tuku, krvi a vodě) mívají laserové přístroje s vlnovou délkou okolo 980 nm, např. SlimLipo z USA nebo Wolf Slim Sculpt z Německa. V případě odsátí tuku u štíhlejších osob není zapotřebí kombinovat laserovou a vibrační liposukci dohromady, laserová poskytuje dostatečné výsledky. Laserová liposukce má rychlejší rekonvalescenci oproti vibrační či zastralé klasické tumescentní metodě, kvůli výskytu menších otoků a hematomů (laser zatavuje cévy v podkoží a obecně lépe a rychleji rozpouští tuk, aniž by způsoval v podkoží příliš velké trauma). Cena za laserovou liposukci 2 partií je na naší klinice momentálně od 48 000 Kč. Při zájmu o více informací nám prosím pošlete fotografii partií, které byste si přála zeštíhlit nebo si můžete sjednat konzultaci s plastickým chirurgem.

www.premier-clinic.cz
  • 5143 odpovědí
  • 1148 Likes
Každé pracoviště, které zakoupí moderní technologii je výrobcem poučeno, že je to metodika nejlepší. Jakékoliv fyzikální ovlivnění podkožního tuku obecně znamená, že se poškozený tuk lépe, tedy snadněji odsává. Je to profit operatéra nikoliv klienta. Pravda je, že intzenzita kajéhokoliv přístroje může poškodit kůži, zvláště v rukách nezkušeného operatéra. Velikost jizvy je daná velikostí průměru kanyly a fragilitou kůže, která se přes snahu operatéra může netrhnout a jizva bude větší. Po jednom roce od operace se všechny jizvy prohojí, změknou a efekt liposukce je stejný ač je použit ten, či onen přístroj. Dělám liposukce více než 25 let začínal jsem všemi průměry a prakticky všemi metodami a vím, že standardní odsávání prostou kanylou a zkušenýma rukama má ten největší efekt.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Dělám ovšem standardní liposukci.
Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Premium member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 972 odpovědí
  • 112 Likes
Dobrý den,obě vámi zmiňované liposukce využívají tyto energie k rozvolnění tuku,který je následně odsát.Jsou ale podstatně dražší díky ceně přístrojů.Já se věnuji 14 let ambulantní tumescentní liposukci.Kompres se nosí 14 dnů ,jizvy se nešjí a jsou cca 3 mm díky použitým mikrokanylám.Do práce możno jít za 3 dny a rekonvalescence je krátká.Více info na www.medilip.cz
MUDr.J.Kačírková
Arte Clinic Brno  |  Premium member  |  Brno
  • 109 odpovědí
  • 110 Likes
Dobrý den u nás na klinice používáme metodu- laserem asistovanou liposukci SlimLipo se kterou máme dobré zkušenosti, jak lepší stažení kůže, tak mnohem menší výskyt nerovností po liposukci .
U nás stojí dvě partie 44 000 Kč včetně stahovacího prádla.
Pokud máte zájem obraťe se na nás
Děkuji MUDr.Šín
Plastický chirurg
doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.  |  Premium member  |  Stomatologie  |  Praha, Karlovy Vary
  • 714 odpovědí
  • 372 Likes
Hezký den,
a/ pokud jde je o odsátí tuku, je to prakticky jedno- samozřejmě dnes nějaká tuscenční, vibrační...
b/ často je ale potřeba i vypnout povolenou kůži- někdy je to dokonce to hlavní, pak radiofrekvenční popřípadě laserová (pokud jde o úplnou drobnost.)
Všechny techniky máme k dispozici, rozhodne se při konzultaci podle situace, ceny jsou dost podobné.
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 2558 odpovědí
  • 275 Likes
Dobrý den, moderní technologie se stále vyvíjejí a vznikají nové přístroje k snadnějšímu odsátí tuku, ale jak správně píše kolega Tomášek, je to pouze doplněk. Vždy se musí nějak poškozený tuk aktivně kanylou odsát. A doplňky jako laser či ultrazvuk jsou samozřejmě dražší a spíše slouží k lepšímu vypnutí povolené a ochablé kůže. Kratší rekonvalescence je podle mě rovněž chabý argument. Pokud působí laser jako tepelný parsek, dochází k popálení tuku a hlubších vrstev kůže a tedy spíše dojde k prodloužení hojení. Pokud jak píšete jste štíhlá, asi toto nepotřebujete a jistě postačí jednoduchá tumescentní liposukce hlavně tenkou kanylou. dr.Paděra
evens  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 16 odpovědí
  • 4 Likes
Dobrý den, zaujalo mne v odpovědích vypnutí povolené kůže. Zajímalo by mne, zda tento efekt vydrží dlouhodobě nebo např. jen půl roku, rok. Je mi jasné, že člověk ve 30 nemá kůži jako v 70. Děkuji za odpověď.
Související recenze a zkušenosti
  Spokojený/á
Po čtyřicítce a hlavně několika kil tuku na sobě navíc jsem se rozhodl s nimi zatočit. Bohužel se mi to pouze cvičením nedařilo a tak jsem se rozhodl pro radikálnější přístup - liposukci břicha. V... Více 
  Spokojený/á
S panem doktorem jsem byla velmi spokojena, velmi příjemný kolektiv. Výsledky jsou nad moje ocekavani a velmi prekvapive,. Při zákroku jsem se docela bavila. Fotografie před a v průběhu měsíce... Více 

Poraďte se s odborníkem v oboru Liposukce

Související videa

Doktor ve Vašem okolí