Mikrojehličkování po botoxu

Mikrojehličkování po botoxu

JPN  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
Dobrý den, prosím zajímalo by mě, zda se může mikrojehličkování provádět i po aplikaci botoxu a nebo jestli to není vhodné a kdy tedy nejdříve po aplikaci. Moc děkuji za odpověd. JK
Amaryllis Centrum Praha  |  Premium member  |  Praha
  • 112 odpovědí
  • 30 Likes
Dobrý den,

pokud budete absolvovat mikrojehličkování za účelem stimulace tvorby kolagenu, nebo při ošetření bude aplikován kocentrá vitaminů, minerálů a aminokyselin, pak je vhodné mikrojehličkování absolvovat až za měsíc.
Je však možnost difuzně aplikovat botulotoxin přímo mikrojehličkováním zkušeným odborníkem, to však má zcela jiný cíl, než předešlé 2 postupy. Toto lze provádět pouze ve zdravotnickém zařízení, nejlépe lékařem.

Je tedy otázkou, za jakým cílem chcete podstoupit to které ošetření. Rejuvenačních metod je vskutku hodně a každý typ pleti, kvalita pleti a stáří má svou metodu/ postup.

S přáním hezkého dne, Dr. Tak., Amaryllis Centrum Praha.
FORMOSITAS - Klinika estetické medicíny, s.r.o.  |  Basic member  |  Praha
  • 2 odpovědí
Dobrý den,
z Vašeho dotazu není zřejmé, jakou proceduru máte na mysli - zda ošetření mikrojehličkovým perem (dermapenem), či frakční mikrojehličkovou radiofrekvenci. To první lze provést již dva týdny po aplikaci botulotoxinu, evt. i dříve a využít při něm i malé množství botulotoxinu pro zjemnění povrchových vrásek či redukci nadměrného mazotoku.
Ošetření frakční mikrojehličkovou RF v oblasti aplikace botoxu doporučujeme nejdříve po měsíci, ideálně v období s menší intenzitou slunečního záření. I.P.

Související recenze a zkušenosti

Šneček 1.3.2018
Spokojený/á

Toto ošetření mi hodně pomohlo s pletí v obličeji. Celkově ji vyhladilo a dodalo pružnost. Tento stav by měl vydržet poměrně dlouho, ale v případě zhoršení pleti ráda podstoupím radiofrekvenci znovu. Celkový zážitek v Pe... Více 

2 Likes  
Natka.markova 3.12.2012
Spokojený/á

Já mám za sebou mikrojehličku na spodním břiše, po porodu a musím říct, že už po prvním ošetření je výsledek znatelný. I když vím, že strie už nikdy nezmizí, na první pohled jsou stáhlejší, řekla bych, že i trošku zesvět... Více 

Doktor ve Vašem okolí