Modelace a augumentace - odděleně nebo při jednom?

Modelace a augumentace - odděleně nebo při jednom?

Kimmi  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 25 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den,Mám dotaz.Chystam se na zvětšení prsou.Pan doktor mi řekl že mám prsa povisle a jedno menší a proto je lepší udělat nejdříve modelaci a po třech měsících augumentaci. Chci se zeptat,zdá není možné udělat zároveň modelaci i augumentaci.Dekuji za odpovědi.
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 567 odpovědí
  • 181 Likes
je to možné, přeji hezký den prof dušková
prim. MUDr. Ludmila Šulcová Hejnalová MBA, LLM  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 577 odpovědí
  • 67 Likes
Dobrý den, kombinace modelační a augmentační plastiky prsou je možná, ale opět je zde druhá stránka - každá klientka je jedinečný případ a je potřeba osobní konzultace a vyšetření, aby se dalo říci, co a jak ve Vašem případě je možné a co ne.
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1220 odpovědí
  • 383 Likes
Dobry den, samozrejme je to mozne.zdravi dr vraspirova
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 479 odpovědí
  • 140 Likes
Dobrý den,

tento zákrok běžně provádíme současně , ve dvou krocích pře lety. Stoupá tím mírně možnost komplikací vzhledem ke kombinovanému výkonu.

S pozdravem

Kulhánek
Premier Clinic  |  Premium member  |  Praha
  • 184 odpovědí
  • 53 Likes
Dobrý den,

určitě bych Vám doporučila konzultaci s více plastickými chirurgy. Modelaci a augmentaci běžně provádím v jedné operaci.

MUDr. Lucie Zárubová - plastický chirurg se specializací na operace prsou
www.premier-clinic.cz
Medico Beauty Clinic  |  Premium member  |  Praha
  • 9 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, Kimmi,
augmentace s modelací (ve Vašem případě symetrizace) se zcela standartně provádí najednou. Samozřejmě, je potřeba jistá míra zkušenosti chirurga, ale pokud jste si vybrala méně zkušeného, je možné podstoupit i operace dvě, ale dnes se tato možnost volí zcela výjimečně. Pokud byste měla cestu do Prahy, můžete to zkonzultovat s naším odborníkem, MUDr. Patrikem Paulisem. Případně si o jeho názor můžete zažádat e-mailem na info@medicoclinic.cz, jen je třeba zaslat fotografie, aby měl lékař představu, co Vás trápí a mohl doporučit pro Vás nejlepší možné řešení.
  • 4249 odpovědí
  • 1170 Likes
Možné je všechno, ale chcete li větší prsa, pak doporučuji nejdříve je zvětšit. Často se stane že implantáty postačí a Vy pak nebudete mít jizvy po plastice. No a pokud ne pak půjdete na plastiku o rok později. Velmi často se podaří zvětšením upravit i povislé prsy.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Provádíme zvětšení prsů tzv. " bezjizvou" operací z přístupu z podpaždí.
Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Související recenze a zkušenosti

Modelace prsou (Breast-lift) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí