Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
lenny

Modelace či modelace a augmentace?

Lenny · Vytvořeno: 15. 1. 2018 · Aktualizováno: 17. 1. 2018

Dobrý den, rada bych se dozvěděla zda dle fotky je v mem případě vhodná modelace či modelace se zvětšením Děkuji za info Lenny :)

10 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • MUDr. Martin Paciorek

    MUDr. Martin Paciorek

    Nejlepší odpověď
    16. 1. 2018 ·

    16 odpovědí

    Dobrý den, svá prsa máte natolik objemná, že pouhá modelace dá velmi dobrý tvarový i objemový výsledek. Pokud Vám tedy stačí nynější velikost košíčku, modelace splní Vaše očekávání od zákroku. Jinak samozřejmě s odstupem ideálně roku je možno kdykoli prsy zvětšit implantáty. S pozdravy Martin Paciorek

  • Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic

    Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic

    17. 1. 2018 ·

    267 odpovědí

    Dobry den, modelace dle foto by mela byt dostacujici, pripadnou budouci velikost a tvar je mozne ukazat na osobni konzultaci. S pozdravem Horyna Pavel

  • MUDr. Miloš Križko

    MUDr. Miloš Križko

    17. 1. 2018 ·

    51 odpovědí

    Dle kvality tkaniv a stavu zlazy bych se priklanel k modelaci a za 6 mes. mozna i k augmentaci.
    V jednom je to rizikove prave pre danu kvalitu tkaniv.

    S pozdravom a úctou
    MUDr. Milos Krizko
    plasticky chirurg

  • Premier Clinic

    Premier Clinic

    17. 1. 2018 ·

    149 odpovědí

    Dobrý den,

    doporučil bych Vám provést modelaci s jednostrannou s menší reukcí, abe se prsa stala objemově symetrická. Pevná prsa pak ale vypadají vždy opticky menší, tak je možné zvážit i modelaci s augmentací pomocí menšího kulatého implantátu.

    Zdraví MUDr. Juraj Payer, PhD. - vedoucí plastický chirurg Premier Clinic

  • Dobrý den,
    na základě fotografií nevím přesně určit jaký zákrok by pro Vás byl nejvhodnější. O výsledném efektu a konkrétních možnostech ve Vašem případě, si s Vámi rádi promluvíme na osobní a nezávazné konzultaci přímo na Klinice YES VISAGE v Praze, Brně Ostravě nebo Bratislavě. Pro bližší informace o zákroku a konzultaci se neváhejte obrátit na naše odborné konzultantky.
    S pozdravem,
    MUDr. Issam Al Awa

  • MUDr. Svatopluk Svoboda

    MUDr. Svatopluk Svoboda

    16. 1. 2018 ·

    140 odpovědí

    Vážená paní ,
    je mi líto, ale neumím vám dobře odpovědět bez vašeho vyšetření.
    Máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci, rád se vám budu věnovat.

    Konzultace v Praze mám vždy ve středu, 15-18 hod, v Kolíně každé pondělí dopoledne.
    Zdraví
    Dr Svoboda

  • MUDr. Lucie Kučerová

    MUDr. Lucie Kučerová

    16. 1. 2018 ·

    32 odpovědí

    Stačí modelace. Vlastního materiálu máte dost ;) zdraví drK

  • prim. MUDr. Robert Čáp Ph.D.

    prim. MUDr. Robert Čáp Ph.D.

    16. 1. 2018 ·

    18 odpovědí

    Dobrý den,
    modelace ano a klidně bych byl i pro mírné zvětšení, záleží na Vás. Je to spíše na osobní popovídání.
    S pozdravem prim. dr. Robert Čáp

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    16. 1. 2018 ·

    375 odpovědí

    modelace zcela bezpečně, zda augmentace musíte rozhodnout sama, neboť vy sama víte nejlépe, zda-li vám současný objem prsů vyhovuje anebo připadá malý, přeji hezký den prof dušková

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    15. 1. 2018 ·

    2616 odpovědí

    Muselo by se to vyšetřit, ale soudím, že by stačila jen mastopexe, čili modelace. Obsah prsů se mi zdá docela objemný. Po operaci v rozsahu jednoho roku to lze vyplnit kdykoliv.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Na konsultaci se můžete objednat, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
