Modelace i augumentace u povislých prsou

Modelace i augumentace u povislých prsou

Benu  |  návštěvník  |  Praha
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den,je možno u mých prsou udělat augumentaci s hezkým výsledkem a nebo je také nutné udělat nejdříve modelaci.Pan doktor říkal že mám prsa povislá lehce tuberozni a velké bradavky.Pokud by mi udělal součastně modelaci i augumentaci nebyl by výsledek prý pěkný a že do každého prsu dát jinou velikost implantáty není správné. Prosim o odpověď zdá opravdu musím podstupovat dvě operace a nebo je to možné součastně modelaci i augumentaci.Prikladam foto
Medico Beauty Clinic  |  Basic member  |  Praha
  • 9 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, paní Benu.
Vaše prsa jsou skutečně pokleslá, pokud by se mělo provádět zvětšování prsou, tak modelace prsou je nezbytná. Dobrá zpráva je však ta, že vzhledem k nálezu lze provést oba zákroky najednou, tzn. provést modelaci s jizvami kolem prsních dvorců (perialeolární pexe) a zároveň zvětšit prsa pomocí implantátů. Pokud nález ukáže, že je potřeba použít různé velikosti implantátů, pak je to zcela bez problémů, je to standardní postup, který provádím již desítky let. Modelace prsou kolem dvorců souběžně se zvětšením prsou je tedy pro vás ideálním řešením.
V případě zájmu se na nás můžete obrátit k nezávazné konzultaci na e-mail XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX nebo na tel. XXXXXXXXXXX
Benu  |  návštěvník  |  Praha
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
Děkuji za odpověď.Není tedy nutné mít dvě operace?Ještě se zeptám při modelaci a augumentaci zároveň by mohla být jizva tedy jen kolem bradavky?A budou prsa vypadat opravdu hezky?Moc děkuji za odpověd

Reakce na Benu

Benu  |  návštěvník  |  Praha
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
Ještě jsem chtěla napsat,že pan doktor říkal že pokud mi udělá augumentaci i modelaci dohromady bude jizva škaredá a budou komplikace při hojení.Děkuji

Reakce na Benu

Medico Beauty Clinic  |  Basic member  |  Praha
  • 9 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, ne opravdu dvě operace nutné nejsou. Je třeba, aby Vás lékař ještě viděl osobně, ale dle fotky by jizva kolem dvorců neměla být problém a ano, bude to vypadat hezky, nemusíte se bát :) na konzultaci Vám lékař jistě ukáže podobné případy, které operoval a s jakým výsledkem.
  • 4270 odpovědí
  • 1198 Likes
Já vždy klientkám s povislejšími prsy říkám, že okamžitou modelaci se zvětšením prsů pomocí implantátů dokáže každý. Můj přístup a názor je ten, že provedu v první fázi jen zvětšení, chce li mít žena i prsa větší. Počkám zda se prs vyformuje v pro klientku přijatelný tvar a pokud ne, pak provedu modelaci jeden rok po "neúspěšném" zvětšení. Modelace přináší více či méně patrné jizvy, které už Vám nikdo nikdy neodpáře a tak to ponechávám, až když je to opravdu nutné. Tak 50 -60 % augmentací povislých prsů mi už nepřijde a tak se jim to buď nelíbí, nebo šly na plastiku prsů jinam - to už nezjistím.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Provádíme zvětšení prsů z přístupu z podpažní jamky, čili tzv. "bezjivé zvětšení prsů".
Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
prim. MUDr. Ludmila Šulcová Hejnalová MBA, LLM  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 580 odpovědí
  • 68 Likes
Dobrý den, oba způsoby jak jednorázová tak dvoufazova operace je možná à každá klienta je individuálně vhodná k určitému typu operace. Bylo by dobré u Vašich prsou provést vyšetření a osobní konzultaci k určení přesného postupu u vás.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie Vysoké nad Jizerou  |  Premium member  |  Vysoké nad Jizerou
  • 66 odpovědí
  • 41 Likes
V každém případě je korekce kožního nadbytku nutná . Ale implantát je možné dát současně s modelací . ev po roce je možné ještě nevelké dokorigování . Také záleží na tom, jak velké implantáty chcete . Zdravím, prim dr Schmoranzová
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 511 odpovědí
  • 146 Likes
Dobrý den,

jen na základě uvedené fotografie by patrně stačila pouze augmentace s vhodně zvolenými implantáty. Je pravda , že máte úzkou bazi prsů a prsa pokleslá ale patrně by se zákrok obešel bez modelace i když lze provést augmentaci a modelaci současně. Při augmentaci je nevýhoda, že se dvorce, které mátě větší více vypnou a zvětší. Vše je ale stejně nutné potvrdit při osobní konzultaci a ne závěr dělat jen na základě jedné fotografie.

S pozdravem

Kulhánek
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 449 odpovědí
  • 116 Likes
Dobrý den,
modelaci i augmentaci lze provést současně. V případě zájmu Vám rádi poskytneme osobní a nezávaznou konzultaci na naší Klinice YES VISAGE. Objednat se můžete na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem plastika@yesvisage.cz.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
www.yesvisage.cz
Premier Clinic  |  Premium member  |  Praha
  • 188 odpovědí
  • 53 Likes
Dobrý den,

je možné provést zvětšení a modelaci periareolarní (okolo dvorce) současně během jedné operace. V případě zájmu Vás ráda přivítám na nezávazné osobní konzultaci.

Zdraví MUDr. Lucie Zárubová - plastický chirurg Premier Clinic, Praha 1 se specializací na operace prsou
www.premier-clinic.cz

Související recenze a zkušenosti

Modelace prsou (Breast-lift) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí