Výměna implantátů s modelací

berunda  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den, před mnoha lety jsem podstoupila augmentaci prsou zn. Polytech 280ml.Tvar prsou vzal hodně za své...uvažuji o výměně implantátů, ale určitě bude nutná modelace,kde jsou veliké jizvy.chtela bych mít krásná prsa, a zvažuji zda jen modelaci nebo zároveň s augmentací.Mnohokrát děkuji za odpověď.
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 814 odpovědí
  • 146 Likes
na co implantíáty? objem je vice než dostatečný, zbytečná zátěž cizím tělesem.. přeji hezký den prof dušková
Vladislava V.  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
Mila Berundo,
urcite vse prober s atestovanym plastickym chirurgem.
Z meho pohledu mas prsa objemna a diky jen modelaci by mohla i tak vypadat krasne.
Zalezi jen na tobe zda touzis po velkych prsou.
Ja osobne prsa uprednostnuji mensi. Sama jsem jen po modelaci. Z osobni zkusenosti vim, ze sikovny plastik dokaze skutecne vymodelovat krasna, prirozena objemna prsa.
Urcite se spolecne domluvite na nejakem reseni.
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 420 odpovědí
  • 120 Likes
Dobrý den,

modelace je uršitě pro zlepšení tvaru prsů nutná. Zda s implantáty nebo jen modelace zálží na Vaší představě hlavě o velikosti ale částečně i výsledném tvaru prsů . Jen při modelaci bez implantátů buou prsy jistě znatelně menší než v současnisti .

S pozdravem

Kulhánek
MUDr. Věra Šatánková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 126 odpovědí
  • 21 Likes
Milá Berundo,
modelace je určitě na pořadu dne. Rozhodnutí, zda přidat implantáty nebo ne padne při konzultaci, kdy se ujasní, jakou velikost prsou si budete přát. Na nezávaznou konzultaci se můžete objednat na verasatankova@email.cz.
S pozdravem
MUDr. Věra Šatánková
Klinika Laser Esthetic  |  Premium member  |  Praha
  • 920 odpovědí
  • 110 Likes
Dobrý den, doporučuji osobní konzultaci a vyšetření plastickým chirurgem, bohužel takto po internetu Vám nikdo přesný postup exaktně není schopen sdělit. Co je jisté je zcela určitě modelace prsů, zda s vložením implantátů je již na vyšetření a domluvě.
S pozdravem
MUDr. Pavel Hlava
www.laseresthetic.cz
MUDr. Svatopluk Svoboda  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha, Kolín
  • 775 odpovědí
  • 33 Likes
Vážená paní - slečno,
máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci, rád se vám budu věnovat, po vašem vyšetření vám budu schopen říci všechny podrobnosti.
Na konzultaci do 1. kolínského sanatoria se prosím objednejte na tel.  321 ... Zobrazit číslo 321 727 674  Telefon , nebo  724 ... Zobrazit číslo 724 107 104  Telefon ,
případně  606 ... Zobrazit číslo 606 346 556  Telefon .
Na konzultaci do Prahy, Václavské nám. 30 se můžete objednat na tel.  606 ... Zobrazit číslo 606 284 909  Telefon .

Konzultace v Kolíně mám vždy v pondělí dopoledne, v Praze vždy ve středu odpoledne.
Zdraví
Dr Svoboda
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1537 odpovědí
  • 392 Likes
Dobry den, myslim, že je vhodná osobní konzultace a probrání možností upravy Vasich prsů.zdravi dr vraspirova
MUDr. Ludmila Šulcová Hejnalová MBA, LLM  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 759 odpovědí
  • 59 Likes
Vážená paní, modelace je opravdu nutná, ohledně implantátů by bylo dobré zvážit, zdali je nezbytně nutné modelovaná prsa augmentovat opět dalšími implantáty. Zde musíte mít na mysli riziko následného prověšení prsou vzhledem k tíze implantátů a gravitace působí bohužel stále....
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 306 odpovědí
  • 85 Likes
Dobrý den,
kompletní a ucelenou představu o výsledku získáte na osobní konzultaci, kam bych Vás rád pozval. Můžete se objednat na telefonním čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem plastika@yesvisage.cz.
Více informací také na našich stránkách: https://www.yesvisage.cz/cz/zvetseni-prsou-modelace

S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
  • 5237 odpovědí
  • 1202 Likes
Moc se omlouvám, že jsem nezareagoval dříve, nebyl jsem moc v kontaktu s internetem. Tedy reaguji až dnes.
Potvrzuji názor kolegyňě Duškové. Zde by byla asi opravdu vhodná jen extrakce a uvidí se zda bude nutná plastika.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
MUDr. Jana Bartošková  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Brno
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den, tyto otázky se dají zodpovědět při osobní návštěvě.
Pěkný den, MUDr. Jana Bartošková

Související recenze a zkušenosti

Modelace prsou (Breast-lift) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí