Dysport, měsíc po otěhotnění

Dysport, měsíc po otěhotnění

Barča  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, před týdnem jsem byla na dysportu do čela a mezi očima, plus kyselina hyaluronová do nosoretní rýhy a dnes jsem se dozvěděla, že jsem zhruba měsíc a kousek těhotná. Může to být nějaký problém? Měla bych informovat svou lékařku? Moc děkuji za odpověd
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Basic member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 629 odpovědí
  • 121 Likes
Nemusíte se ničeho obávat. Botox působí místně na nervová zakončení a plod neohrozí. Kys. hyaluronová působí také v místě aplikace a je to látka neškodná.
MUDr.J.Kačírková Medilip Černošice
Barča  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 1 odpovědí
Velice Vám děkuji za odpověď. Miminko je chtěné a samozřejmě jsem byla úplně nešťastná, aby bylo vše v pořádku. Děkuji, pěkný den
  • 4308 odpovědí
  • 1212 Likes
Je to jen problém Vašich nervů, ale v zásadě buďte klidná, dosud nebyly známy případy komplikací v těhotenství po aplikoaci těchto preparátů.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
SKIN CARE Liberec  |  Premium member  |  Liberec
  • 110 odpovědí
  • 54 Likes
Dobrý den,
ničeho bych se neobávala. Dysport působí pouze na nervová zakončení v místě aplikace, nedostává se dále do těla. Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, tedy plodu určitě neuškodí.
Hezký den,
MUDr. Xenie Kučerová
SKIN CARE Liberec
www.skincareliberec.cz
Bohemia health Institut  |  Basic member  |  Český Krumlov
  • 3 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den, lze se k tématu vyjádřit jenom dle dosavadních zkušeností, ze kterých vyplývá, že nehrozí miminku ani mámě žádná komplikace, přeji zdravé dítě a štěstí v životě, s pozdravem MUDr. Andrea Pradeniaková
IP Beauty  |  Premium member  |  Kladno
  • 330 odpovědí
  • 124 Likes
dobrý den, svoji gynekoložku informujte, ale nemusíte se ničeho bát, botulotoxin neprochází skrze placentu, takže je to OK
MUDr. Ludvika Záhořová  |  Basic member  |  Otorinolaryngologie  |  Praha
  • 140 odpovědí
  • 27 Likes
Dobrý den,
jen Vás chci ještě jednou uklidnit a připojuji se proto k mínění kolegů.Obě látky účinkují pouze v místě aplikace po přechodnou dobu a nemohou v žádném případě jakkoliv ohrozit vývoj plodu.
Srdečně Vás zdravím a přeji příjemný průběh těhotenství a krásné zdravé děťátko! Ludvika Záhořová,Praha 1

Související recenze a zkušenosti

Spokojený/á

Na ošetření botoxem chodím už šest let a práce paní primářky Pelechové mé očekávání splňuje do detailu. Pleť vypadá báječně, ale ne uměle. Působím mladistvě a odpočatě, ne jako vypolštářkovaný diblík. Největší pochvalou ... Více 

4 Likes  

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí