Statické vrásky na čele

Statické vrásky na čele

Romana123  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den, 6.1. 2019 jsem byla na aplikaci Botoxu na čele. S vráskou mezi obočím jsem velmi spokojená - zmizela úplně. Ovšem statické vrásky na čele, které byly také píchnuté jsou téměř bez efektu. Po týdnu jsem se k lékařce vrátila s tím, že si přeji dopíchnout a bylo mi řečeno, že by raději botox už do čela nedala, aby nedošlo k poklesu obočí, že výplň kys. hyaluronovou bude lepší, ale i tak radila počkat. Botox prý nejdříve za 4 měsíce opakovat. Jaký je Váš názor, prosím Vás? Je nějaké riziko nechat si teď píchnout tedy výplň kys. hyaluronovou? Velmi děkuji
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Premium member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 629 odpovědí
  • 121 Likes
Pokud máte na čele již fixované vrásky lze kys.hyaluronovou podat i přes předchozí aplikaci botoxu.
MUDr.J.Kačírková Medilip
SKIN CARE Liberec  |  Premium member  |  Liberec
  • 109 odpovědí
  • 53 Likes
Dobrý den,

kombinování aplikace botoxu a kyseliny hyaluronové je běžné právě kvůli řešení více typů vrásek najednou. Nemusíte se tedy obávát zákrok podstoupit již nyní.

Hezký den,
MUDr. Xenie Kučerová
SKIN CARE Liberec
www.skincareliberec.cz
IP Beauty  |  Premium member  |  Kladno
  • 326 odpovědí
  • 124 Likes
dobrý den. Pokud je čelo ošetřeno tak, že ho nemůžete "nakrčit" pak bych klidně několik měsíců počkal. Vrásky se budou postupně vylepšovat a vylepšovat. Výplň kyselinou bych zvolil až po další aplikaci botulotoxinu, bude-li to ještě potřeba. Pokud ale čelo nakrčit můžete, pak bych dopich botulotoxinem provedl... (ale má se dělat do 1-2 týdnů po první aplikaci)

Související recenze a zkušenosti

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí