Cikcak vulva po labioplastice

Cikcak vulva po labioplastice

Veronika  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den. Bohužel jsem s výsledkem labioplastiky nespokojená. Labia jsem měla sice větší, přečnívala cca půl cm, ale byla vidět souměrná "čárka". Jsem měsíc po operaci a nyní mám vulvu "cikcak" nebo nevím, jak jinak to nazvat. Nevěřím, že se výsledek časem nějak změní. Rozhodně si totiž nemyslím, že by to byl stále nějaký otok. Nemám již žádné bolesti, ani na omak. Jedno labio prostě není seřízlé stejně a jeho část vyčnívá do strany. Prosím o Váš nazor. Pokud je to jen můj pocit, tak prosím o uklidnění. Děkuji.
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 583 odpovědí
  • 191 Likes
pokud se situce nezlepší do 2 měsíců, pak asi máte bohužel pravdu , řešení je ve zmenšení strany levé, hezký den prof dušková
Veronika  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
  • 3 Likes
Podotýkám, že jsem to viděla již několik dní po operaci. Říkala jsem svůj pocit i operáterovi, ale nesouhlasil. Mám nárok na reoperaci? Nějak se mi nechce smířit s tím, že jsem si za to zaplatila a vysledek opravdu není, jak by měl být.
MUDr. Jiří Vrbický  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 463 odpovědí
  • 123 Likes
Jestli vám labia před operací přečnívala jen půl centimetru tak je to dost problematická indikace k labioplastice a nedává to ani estetický ani funkční smysl. Jestli vám nevadí že labia již nemají svůj přirozený okraj a jedná se vám jen o symetrii pak si to nechejte opravit ne dříve než za půl roku.
Dr.Vrbický
MUDr. Zoja Čurilová Roháčová  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Praha
  • 121 odpovědí
  • 26 Likes
Dobry den, mate pravdu, otok tam jiz neni a mate vytvorene klinky v hornich castech obou pysku, ale nesoumerne. Mate pravo na reoperaci. Dr. Rohacova plastickagynekologie
  • 4294 odpovědí
  • 1208 Likes
Já osobně doporučuji počkat, nechat tkáň vyzrát a pak teprve provést jakousi korekci. Já osobně řeším problémové nálezy ne dříve než rok po zhojení. Tkáň, i když nepůsobí otekle je měkkčí, nevyzrálá a může se prořezávat steh a pak je to horší, než lepší. Chce to trpělivost. Co se týče nároku je to na morálce operatera. Já bych si to po sobě vždy raději řešil sám, než abych si dělal ostudu na jiném pracovišti....
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Poraďte se s odborníkem v oboru Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)

Související recenze a zkušenosti

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí