Neinvazivní úprava nosu

Neinvazivní úprava nosu

lucienova  |  návštěvník  |  Praha
Zajímalo by mě, jestli se dá nos opravit nějakými neivazivními metodami? Konkrétně u mě špička nosu. Měla jsem výpln kyselinou hyaluronovou, ale ta se bohužel vstřebá a vypadá to zase jako před tím. Existuje nějaká trvalá výpln? Nebo nějaké nové metody? U mě by byla nutná reoperace nosu s vložením chrupavky z ucha a do toho se mi nechce, tak jestli to jde i jinak?
MUDr. Ludvika Záhořová  |  Basic member  |  Otorinolaryngologie  |  Praha
  • 135 odpovědí
  • 24 Likes
Dobrý den,
máte pravdu, že u úprava špičky nosu hyaluronovou kyselinou je ten problém,že se po čase vstřebá.Doporučuji Vám rozhodně štěp z chrupavky, jak Vám bylo navrženo.Odebrání štěpu ze zadní strany boltce je minimální zákrok,kterého se nemusíte vůbec obávat.Chrupavčitý štěp do špičky nosu je v současné době nejvhodnější metoda.
Srdečně
Dr Ludvika Záhořová, Poliklinika Na Národní, Praha 1
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1215 odpovědí
  • 382 Likes
Dobry den, metody jsou různé, ale nejprve by bylo potřeba videt Váš nos, co potřebuje.zdravi Dr.Vraspirova
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1864 odpovědí
  • 266 Likes
Dobry den, naprosto souhlasim, doporucovat cokoliv- chrupavcity step .....bez vysetreni je trochu zvlastni pristup. Dr. Paděra
Laserová dermatologická klinika ALTOS  |  Premium member  |  Praha
  • 49 odpovědí
  • 16 Likes
Dobrý den, rozhodně i my doporučujeme přijít na konzultaci. Pokud chcete neinvazivní metodu, tedy nechirurgickou, v tom případě jde opravdu využít například výplň Radiesse, která je přesně vhodná na konturní úpravy, tedy i špičku nosu. Trvanlivost této procedury je až 2 roky. Také nám můžete zaslat fotografii, kterou předáme plastickému lékaři a ten navrhne postup. Máte možnost volby.
Klinika Altos
RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.  |  Premium member  |  Olomouc
  • 137 odpovědí
  • 17 Likes
Hezký den, v rámci neinvazivních metod asi nemáte moc na výběr, jen kyselinu hyaluronovou, trvalou výplň bych nedoporučoval, protože se můžete dočkat velmi závažných komplikací, spíše bych se přiklonil k operačnímu řešení chrupavkou, např. z nosního septa?
Dr. Vidura
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 567 odpovědí
  • 181 Likes
vážená paní,
jaký máte důvod pro úpravu tvaru? vy už jste zřejmě po nějaké operaci.. hovoříte totiž o reoperaci... v tomto případě bez vyšetření je naprosto neseriozní vám cokoliv navrhovat, přeji hezký večer a rozumnou úvahu, prof dušková

Poraďte se s odborníkem v oboru Plastika nosu (Rhinoplastika)

Související recenze a zkušenosti

Lopuch 3.2.2019
Spokojený/á

S více jak ročním odstupem od operace nosu musím zhodnotit práci pana doktora Hýži oběma palci nahoru. Výsledek je tak přirozený, že moje mamka má pocit, že s tímhle nosem jsem se narodila 🙂 Tvar se ustálil zhruba po půl... Více 

1 Like  

Plastika nosu (Rhinoplastika) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí