Zvětšení nosu - jaký je postup

Zvětšení nosu - jaký je postup

Ašám  |  návštěvník  |  Praha
  • 12 odpovědí
Dobrý den,
můj nos je rovný a ráda bych ho chtěla zvýšit po celé délce alespoň o 5 mm o ,,přirozený´´ hrbol.
Byla by v tomto případě chrupavka z ucha jako vhodný implantát?
Pokud ano, jak probíhá zvětšení nosu? Vkládá se chrupavka na hřbet nosu?
Za Vaše odpovědi předem děkuji.
  • 4381 odpovědí
  • 1257 Likes
Zvýšení o 5 mm je opravdu výrazné zvýšení nosu a obávám se, že takové množství transplantovaného materiálu se nesebere jen z ušních chrupavek ani z přepážky nosu. Primárně si zajděte k plastickému chirurgovi. I postup právě Vaší operace by Vám měl vysvětlit.Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Ašám  |  návštěvník  |  Praha
  • 12 odpovědí
Děkuji za odpověď, pane doktore.
Vy osobně máte prosím se zvětšováním nosu zkušenosti?
Vím, že provádíte operace nosu v místním znecitlivěním, byl by to i tento případ?

Reakce na Ašám

  • 4381 odpovědí
  • 1257 Likes
V lokální anestesii provádím nosy převážně, je li to možné, ale i v celkové anestesii tzv. "otevřené operace nosu". Musí se to vidět. Zdraví Dr. Tomášek
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 602 odpovědí
  • 205 Likes
pokud nejste po nějakém radikálním zmenšení anebo nemáte vrozenou vadu, pak je zvýšení o 5 mm absurdně velké.. běžné je zvýšení o 1,5-2,5 mm, kdy se chrupavka vkládá pod kůži v takové délce hřbetu, aby výsledek působil přirozeně.. ať se rozhodnete jakkoliv, považuji za více než vhodnou simulaci, přeji hezký den prof dušková
Ašám  |  návštěvník  |  Praha
  • 12 odpovědí
Děkuji za Vaši odpověď, paní profesorko.
Jak je možné provést simulaci? Myslíte nějaký PC program?
Znamená to, že chrupavka se vloží a nějakým způsobem upevní ,,jen´´ na kost a chrupavku? Nepřipadá v úvahu úprava celé kostry nosu? Preparace kůstek a tak?

Reakce na Ašám

Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 602 odpovědí
  • 205 Likes
vaše otázky nelze seriozně zodpovědět, aniž by bylo jasné, jaký je reálný nález a jaké je vaše očekávání, máte-li zájem , objednejete se na kliniku GHC, krakovská 8, Praha 1 ke mně na konzultaci, tel XXXXXXXXX, jakékoliv další diskuse jsou z uvedených důvodů nesmyslné, přeji hezký víkend prof Dušková
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová  |  Basic member  |  Chirurgie  |  Praha
  • 243 odpovědí
  • 56 Likes
Dobrý den,
těžko se zodpovědně vyjádřit bez alespoň fota. Miniinvazivně lze nos modelovat pomocí bioplastiky, na zvýšení o 5 mm by bylo ale u nosu potřeba několik aplikací. Podrobné informace o metodě včetně obrázků ze zákroků najdete na mých stránkách bioplastica.
Více info najdete na mých stránkách, v případě dalších dotazů kontakt e-mailem přímo ze stránek.
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
Bioplastica s.r.o.
1. klinika bioplastické chirurgie
XXXXXXXXXXXXXX

Poraďte se s odborníkem v oboru Plastika nosu (Rhinoplastika)

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí