Zeptejte se lékaře Zbavte se pochybností!

Plazmalifting - borelioza

janicka205 · Vytvořeno: 6. 3. 2018 · Aktualizováno: 8. 3. 2018

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli lze podstoupit plazmalifting po prodělané borelioze? Děkuji. Myšková

5 odpovědí

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
  • Body&Face clinique

    Body&Face clinique

    8. 3. 2018 ·

    45 odpovědí

    Ještě přikládám fotky z ošetření plazmagelem - na fotografii je ošetření jedna strana nosoretních rýh. Mgr. Pavlína Blažek

  • Body&Face clinique

    Body&Face clinique

    8. 3. 2018 ·

    45 odpovědí

    Dobrý den, na tuto otázku Vám asi nejlépe může odpovědět Váš ošetřující lékař. Mám tím na mysli Váš aktuální zdravotní stav, resp. jak dlouho jste po úplném doléčení apod. Pokud bude vše v této oblasti pořádku, pak už není důvod abyste aplikaci nepodstoupila. Pokud ještě nemáte vybrané pracoviště, kde byste plazmalifting chtěla podstoupit, mohu Vám nabídnout nezávaznou konzultaci v Body&Face clinique, kde máme nyní plazmalifting v akční nabídce za 2.199,- Kč nebo můžeme nabídnout ošetření vrásek plazmagelem (výplňový gel z vlastní plazmy) za 3.000,- Kč. Pokud Vás nabídka zaujala budu se na Vás těšit na klinice. Kontakty najdete na našem profilu. Děkuji a přeji hezký den, Mgr. Pavlína Blažek @#Bodyfaceclinique

  • MUDr. Nina Koutná

    MUDr. Nina Koutná

    7. 3. 2018 ·

    135 odpovědí

    Dobrý den,
    Pokud se cítíte dobře, nechodíte již na kontroly, neužíváte léky na podporu imunity, nebála bych se toho. "Prodělané" je ale příliš široký pojem a borrelioza není žádná legrace. Pokud byste si nebyla jistá a nemoc byla v horizontu např. posledního roku-roku a půl, zeptejte se nejlépe lékaře, který Vám borreliozu léčil.
    Příjemný den,
    MUDr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha

  • Klinika Laser Esthetic

    Klinika Laser Esthetic

    7. 3. 2018 ·

    276 odpovědí

    Dobrý den, velmi záleží jaký je Váš současný stav a jak slouho je to od léčby. Zákrok z estetické indikace bych doporučovala až po úplném vyléčení !!!!
    S pozdravem
    MUDr. Simona Bedřichová
    www.laseresthetic.cz

  • MUDr. Šárka Běrská

    MUDr. Šárka Běrská

    6. 3. 2018 ·

    19 odpovědí

    Ano, můžete podstoupit plazmalifting po prodělané borrelioze bez obav.
    Zdravím. Dr- ŠÁRKA BĚRSKÁ

Najít další otázky

Podobné dotazy

Plazmalifting nebo mezoterapie
macicka0071 · 2. 6. 2020
5 odpovědí
Čekací doba na augmentaci
ilisek69 · 1. 10. 2012
19 odpovědí
Cena výplní
Silvie7880 · 19. 9. 2012
6 odpovědí
Bolest v prsu
Lucie7914 · 18. 12. 2017
2 odpovědi
Kondylomata u konečníku
minis82 · 17. 8. 2017
4 odpovědi
Bolesti hlavy po augmentaci
blacklolla · 16. 3. 2009
2 odpovědi
3 odpovědi
Píchání v prsu
anonymous7977 · 27. 5. 2012
6 odpovědí
Široký nos a riziko reoperace
Kika7981 · 18. 3. 2009
3 odpovědi
