Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
faq

Modřiny po aplikaci kyseliny hyaluronové kanylou

FAQ · Vytvořeno: 22. 5. 2017 · Aktualizováno: 22. 5. 2017

Uvažuji o výplni vrásek kolem úst kyselinou hyaluronovou, ale bojím se,abych po aplikaci nebyla samá modřina. Mám totiž k tvorbě modřin dispozice. Mohla by pro mě být vhodná aplikace kanylou? Jde prý o šetrnější metodu. Děkuji za odpověď.

1 odpověď

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • MUDr. Martina Neradová Richterová

    MUDr. Martina Neradová Richterová

    22. 5. 2017 ·

    22 odpovědí

    Krásný den, děkuji za Váš dotaz. Ano, aplikace kanylou je opravdu šetrnější, kdy po aplikaci nevznikají modřinky a také je méně bolestivá. Vzhledem k Vašemu popisu bych jistě volila tuto variantu.
    S pozdravem, MUDr. Martina Neradová Richterová, Medicom Clinic

Najít další otázky

Podobné dotazy
