Asymetria a spadnuté prsia po 4 mesiacoch od operácie
Dobrý deň, chcem sa spýtať, som po augmentacií 3 mesiace , prsia zo začiatku boli celkom pevne akurát boli trošku veľkosťou rozdielne minimálne , po 4 mesiacoch som si všimla celkovo spadnutie prsníkov a nesumernost , takúto predstavu som veru nemala doktor mi povedal že mám este 3 mesiace počkať a malo by sa to usadiť , no nemyslím si že spevneju , na pláne bola aj mastopexia ale doktor podľa vlastného úsudku povedal že ju netrebalo , no teraz prsia idú dole a nemajú ani taký tvár ako som mala predstavu aj veľkosť by som brala väčšiu . Mám výšku 188 CM a 75 kg, ďakujem za radi mám značky mentor 500 ml stredný profil..
- 1251 odpovědí
- 410 Likes
Dobry den, asymetrie je u Vas viditelná.Poradte se se svým chirurgem o vylepšení stavu.zdravi Dr.Vraspirova
- 593 odpovědí
- 138 Likes
Dobrý den,
souhlasím, nesouměrnost je evidentní. Též doporučuji řešit v první řadě s Vašim operatérem.
S pozdravem
Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D.
www.yesvisage.cz
souhlasím, nesouměrnost je evidentní. Též doporučuji řešit v první řadě s Vašim operatérem.
S pozdravem
Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D.
www.yesvisage.cz
- 1061 odpovědí
Nikii, jak to s tebou vypadá? Jak se k celé věci postavil lékař - bude reoperace?
- 60 odpovědí
- 45 Likes
Dobrý den, tady i laik pozná, že výsledek není ideální. Váš operatér by se k tomu měl postavit zodpovědně a provést reoperaci. Držím palce, abyste byla nakonec spokojená.