Augumentace a celulitida

Makronka  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 6 odpovědí
  • 1 Like
Ráda by jsem věděla,zda můžu na augumentaci poprsí pokud mám celulitidu.
MUDr. David Tomášek  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 5198 odpovědí
  • 1175 Likes
Proč ne ?
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Premier Clinic  |  Premium member  |  Praha
  • 146 odpovědí
  • 38 Likes
Dobrý den,

ano, samozřejmě. Pro augmentace poprsí doporučujeme zvolit chirurga specializovaného na tento typ operací. Na naší klinice se na tyto operace specializuje MUDr. Juraj Payer, PhD.

Tým Premier Clinic
www.premier-clinic.cz
MUDr. Libor Polák  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ostrava, Frýdek-Místek, Brno, Hodonín
  • 1608 odpovědí
  • 49 Likes
Dobrý den.
Augmentaci lze provádět,samozřejmě, i při celulitidě.Ceny tohoto výkonu začínají na mojí klinice Polmedicana v Ostravě na 55 000 Kč.
Na konzultaci se můžete objednat na č.tel.  607 ... Zobrazit číslo 607 115 715  Telefon .
S pozdravem,
MUDr.Libor Polák
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 343 odpovědí
  • 95 Likes
Pokud není riziko infekce , v případš zánětliuvých komplikací u rosacey, neměl by to být problém.
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 343 odpovědí
  • 95 Likes
Dobrý den,

nepředpokládám, že se jedná o celulitidu v oblasti prsů. Pak by to neměl být problém.
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1507 odpovědí
  • 381 Likes
Dobry den, rozhodne muzete.zdravi dr vraspirova
MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha, Ústí nad Labem
  • 546 odpovědí
  • 172 Likes
Dobrý den, není to kontraindikace zákroku.
S pozdravem Dr.Horyna Pavel
MUDr. Janka Točíková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 754 odpovědí
  • 85 Likes
O celulitide v jaké oblasti píšete?Augumentace provádíme 25let.Cena 50500Kc.
Kimmi  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 25 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den,celulutida je v oblasti hýždí

Reakce na Kimmi

Kimmi  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 25 odpovědí
  • 2 Likes
U mé kamarádky a na augumentaci mohla bez problému

Reakce na Kimmi

MUDr. Janka Točíková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 754 odpovědí
  • 85 Likes
MYslela jsem si to, nesouvisí to. TOC
Hanka H.  |  návštěvník  |  Praha
Já jen poznamenám, že počítejte s výrazným zhoršením celulitidy po operaci. Je to dáno zavodněním, tím, že je potřeba dodržovat klidový režim. Ale až budete zahojená a budete se cítit dobře, tělo se opět znormalizuje. Tak se neděste. Já měla rozdíl den před OP a dva dny po 7 kg.
Související recenze a zkušenosti
Rychlé hojení po zvětšení prsou
Zvětšení prsou (Augmentace)
  Spokojený/á
Hezký den! Velmi ráda bych se podělila o mé pocity! V březnu jsem podstoupila augmentaci prsou na klinice Leticia. Jsem velmi ráda, že jsem měla tak štastnou ruku při výběru . Pan doktor i tým byl... Více 
Motiva ergonomix pro ženy sportovkyně
Zvětšení prsou (Augmentace)
  Spokojený/á
Časy, kdy jsem měla sice malá, ale pevná prsa ukončila dvě těhotenství a kojení. Zdálo se mi, že to manželovi nikterak nevadí, nicméně, když jsem vyjádřila přání s tím něco udělat, obdržela jsem ke... Více 

Související videa

Doktor ve Vašem okolí