Důlky na prsou po augmentaci

Mirka  |  návštěvník  |  Ile-de-France
  • 4 odpovědí
Dobry den, dokázal by prosim nekdo poradit, zda je tento problém na reoperaci ? Vložené anatomické implantáty bradavkami. Cca po roce po operaci se udělaly jakoby doliky, prohlubně ( viz foto ) směrem k dekoltu. Moc dekuji za vaše názory
( názor operátora znám ), ale rada bych slyšela více názoru ...
Papulka  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 8 odpovědí
  • 2 Likes
Mohu se zeptat co je to za implantáty?
Mirka  |  návštěvník  |  Ile-de-France
  • 4 odpovědí
Jedna se o Mentor - anatomické, 300ml

Reakce na Mirka

Alice28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
Za to implantáty nemůžou...tam kde máte takový vlnění,je kvůli tomu že tam nemáte dostatečná prsní žláza.Dalo by se upravit s doplnění vlastní tukem,ale ten výsledek by byl jen krátkodobě...Jestli vám to vadí tak moc ,muj názor je vyměnit implantáty za menší...Ale podle mne není nic tak hrozně,a myslím si že je to zbytečně projít znova operace,atd.S časem to se upraví samo.

Reakce na Mirka

Alice28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
Anatomické implantáty...k tomu v horní části prso máte úplně míň.. prsní žlázy což odpovídá efektem..Ale ji když byste měla kulatý Mentor, vlnění byste pravděpodobně měla v dolní části prso..Mela jsem po operaci v dolní části prso takové vlnění,a už jsem 5 měsíce po op,a spravilo se to...Za to nemůžou ani implantáty,ani doktor.

Reakce na Mirka

Alice28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
Zkuste masírovat prsa, třeba 2 krát denně, kruhový směrem.A jestli jste poslední dobu zhubla, snažte přibrat...
barborík_marcela  |  návštěvník  |  Praha
  • 20 odpovědí
  • 8 Likes
Taky by mě zajímalo
Joanna  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
Podle mě je to vlnění implantu
markiza  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 27 odpovědí
  • 17 Likes
Ano, máte pravdu, je to vlnění implantátu. " My používáme nejlepší a nejkvalitnější implantáty v Evropě....bla bla bla, fuj spíše ostuda Evropy".
  • 5276 odpovědí
  • 1224 Likes
Fotka je mizerná a podle ní nelze moc určovat přesne co to je. Vlnění implantátu to nebude, protože anatomické implantáty mají kohezivní gel, který by toto vlnaní neměl dělat. Nevidím celá prsa, ale troufám si tvrdit, že se jedná o výrazně veliké implantáty a zde je patrný rozdíl mezi žlázou a implantátem. Tuto vlnu asi nikdo neopraví, pokud se nedají nejspíše menší implantáty ali i tak to bude problém, protože vysouvat menší implantáty z řezu kolem dvorce bude technicky složité.
Ale nevěřte mi, jsou to jen mí dohady podle velmi spatného řešení fotek, třeba opticky kvalitních, ale pozičně ne.
Musí se to vidět.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Mirka  |  návštěvník  |  Ile-de-France
  • 4 odpovědí
Moc dekuji za odpověď
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 342 odpovědí
  • 89 Likes
Dobrý den,
z fotografie nelze přesně určit, zda je reoperace ve Vašem případě nutná či nikoliv. Důležité je podstoupit osobní konzultaci, na základě které stanovíme další postup. Můžete se objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem plastika@yesvisage.cz.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
www.yesvisage.cz
Jana  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
Co ty prohlubně nechat vyplnit vlastním tukem já mohu doporučit pana doktora Jana Pilku z kliniky Aesthevita

Poraďte se s odborníkem v oboru Zvětšení prsou (Augmentace)

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí