Jak velký pokles u prsních implantátů nastane za XY let ?

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Jak velký pokles u prsních implantátů nastane za XY let ?

Kristina  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 4 odpovědí
  • 7 Likes
Holky Motiva Ergonomix vypadá krásně přirozeně. Ale co se stane za pár let? Za 5 až 10 let ,nebo dítěti? Bude pokles ještě větší než například kdybych si vybrala anatomicky Mentor nebo kulaté Motivy pod sval?
Teď se mi ergonomix libi ale přemýšlím co se asi stane za cca 5-8let 🤔 abych pak nechodila s úplně ,,vešakami,,.
Chápu že prostě starneme, ztrácí se pevnost a prsa klesaji gravitaci je to prirozene to ano ,ale zajímá mě jak velký rozdíl bude v poklesu u např anatomicky mentor a ergo motiva . To asi mi nikdo neřekne co ?
Dulcinella  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 60 odpovědí
  • 44 Likes
Dobrý den, já Vám za 5-8 let řeknu, jak je to s anatomy :-D
  • 4283 odpovědí
  • 1230 Likes
Sice nejsem "holka", ale zvětšuji prsa implantáty 25 let. Nedokážu si představit, že by Vám někdo řekl jak to přesně vypadá, stejně jako nikdy nevíte jak budete vypadat za 5-50 let v obličeji.
Některá prsa se prověsí i s implantáty, což je ta lepší verze, protože prsa vypadají přirozeněji, u některých prsů zůstává implantát na svém místě a prověšují se jen vlastní žlázy. Klientka si na tento stav sice zvykne a nevnímá změny, ale okolí to vnímnout může. Zvláště takové, které Vás vidí až po letech.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Provádíme tzv " bezjizvé" zvětšení prsů z operačního přístupu v podpaždí. Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Michaela  |  Moderátor
  • 1055 odpovědí
Kristino a ostatní, rozdíl mezi anatomy a ergonomix řešíme více zde https://www.estheticon.cz/diskuze/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika/anatomicke-vs-ergonomicke-implantaty-i219964#709315

Odkázala bych tě na recenze pacientek, ale nebylo by to fér vůči Motivě - možná zabrouzdat na internetu a zapátrat po zahraničních pacientkách, Motiva není tak dlouho totiž na českém trhu. Mentor i jiné recenze po letech zde na protálu najdeš, tohle je určitě k tématu - rok po roku po augmentaci prsou (včetně těhotenství) https://www.instagram.com/p/BV4T4mRD6lN/ - samozřejmě to je skvělý případ, kdy si paní hlídala +- stejnou váhu. Výkyvy hmotnosti a kvalita podkoží výrazně ovlivňují stálost výsledku, stejně jako velikost implantátu a jeho kvalita.

Holky, po augmentaci prsou 5 a více let, dejte vědět, jak jste spokojené, prosím! Vlastně úplně nejlépe, pomozte nám zjistit více a vyplňte rovnou naši anketu, hotovo za 3minuty ale pomůže moc! https://www.estheticon.cz/survey/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika Děkujeme
Sisa 4  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 7 odpovědí
  • 2 Likes
Čím větší implantát, tím větší povis....Mám 420 ml a po 5 letech po augmentaci již zvažuji další.... ☹️

Reakce na Sisa 4

Dulcinella  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 60 odpovědí
  • 44 Likes
Vážně? Tak to jsem myslela, že ta prsa zůstanou na místě dýl :-/

Reakce na Dulcinella

Sisa 4  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 7 odpovědí
  • 2 Likes
Bohužel... Proto už bych nešla nikdy do zvětšení bez modelace!

Reakce na Sisa 4

Lucie  |  Moderátor
  • 4627 odpovědí
na velikosti implantátu jistě také záleží, ale stejně tak i na elascitě kůže a dalších faktorech. Tohle se velmi těžko odhaduje :-(. I toto by mělo být předmětem konzultace. Lékaři většinou již pěkných pár prsou viděli a operovali a poznají jak která prsa mohou reagovat po letech. I když samozřejmě sto procentně se to říct nedá....

Siso, vložíte fotku, jak vypadaly prsa po operaci a jak vypadají nyní? Moc by mne zajímal ten rozdíl, jste zlatá, děkuji

Reakce na Sisa 4

Michaela  |  Moderátor
  • 1055 odpovědí
Sisa, souhlasím - gravitace udělá své, svou roli ale hraje i pevnost kůže a kolik jsi měla vlastní tkáně. Pokud po 5 letech uvažuješ o reoperaci v důsledku toho, že se ti už nelíbí vzhled a nekolísala ti váha, možná k tomu budeš mít tendenci...jsou na trhu také nové B-Lite implantáty - ty jsou o 30% lehčí než ostatní značky na trhu, možná by to mohla být volba pro tebe, nebo jít do menší velikosti?

Reakce na Michaela

Sisa 4  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 7 odpovědí
  • 2 Likes
Míšo, o nových odlehčených implantátech vím, ale jak píšeš, zvažuji zmenšení. Nyní mám velikost 75 F, někdy 80E.Je mi jasné, že se zároveň nevyhnu i modelaci, z čeho mám trochu strach, neboť to obnáší víc řezání a tím pádem i více jizev.... ☹️

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí