Lipoelastic podprsenka po augmentaci

annulka  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
  • 1 Like
Hezký den,
před pár dny jsem podstoupila augmentaci prsou a dostala jsem na klinice pooperační podprsenku Lipoelastic a stahovací pás. Nevím jak přesně má podprsenka sedět, ale přijde mi, že by mi víc vyhovovala jiná velikost. Pod prsy mám hrudník 71 cm a přes prsa teď 87 cm a velikost podprsenky mám 75B. Přijde mi ale, že je mi hlavně ta guma pod prsy trochu volnější nebo že prostě nestahuje. Je to špatně? Neměli mi dát na klinice jinou velikost podprsenky? Na webu Lipoelastic mi vyšlo, že bych měla mít 70C. Nevím jak a jestli vůbec to nějak řešit. Bojimt se, aby komprese byla dostatečná.
Lucie  |  Moderátor
  • 4625 odpovědí
annulko, myslím, že byste se o tom měla poradit se svým operujícím lékařem, buď Vás uklidní nebo Vám doporučí jinou...
LIPOELASTIC a.s.  |  Premium member  |  Praha, Valašské Meziříčí
  • 23 odpovědí
  • 14 Likes
Dobrý den, Annulko,
podle mír, které uvádíte byste správně měla mít opravdu podprsenku velikosti 70 C. Ze zkušeností však víme, že na klinikách někdy dávají větší velikost podprsenky z důvodu otoků. Protože jste krátce po zákroku, konzultujte nesprávnou velikost se svým operaterém, který pozná, zda je komprese dostatečná. Vzhledem k tomu, že doporučujeme vlastnit alespoň 2 kusy pooperační podprsenky, druhou podprsenku si zakupte již ve velikosti 70 C. Záleží vždy však na typu vybrané podprsenky, pokud si nebudete jistá s výběrem nebo velikostí, kontaktujte nás telefonicky na telefonním čísle  571 ... Zobrazit číslo 571 116 320  Telefon nebo na online chatu. Jsme Vám plně k dispozici a rádi Vám s výběrem poradíme :-) S pozdravem a přáním krásného dne LIPOELASTIC tým ☼
annulka  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
  • 1 Like
Moc děkuji za odpověď :)
  • 5253 odpovědí
  • 1208 Likes
Já se vždy snažím, aby měla klientka hned po operaci podprsenku spíše těsnější. Ale jen po plastikách prsů. Na solo augmentace nedávám nic, to aby se prsa trochu vyvěsila. Tudíž si myslím, že lehce větší podprsenka v obvodu nevadí. Nicméně vše je ideální probrat s operatérem.
Ten má hlavní slovo.
Zdraví Dr. Tomášek
www.precizia.cz, info@datom.cz

Prosím, hodnoťte naše odpovědi
alenka.cz  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 2 odpovědí
Po modelaci jsem dostala podprsenku 75 c a take se mi to zdalo, na prvni kontrole, kde jsem mela dostat dalsi, jsem se zminila, zkusili jsme 70 a je to mnohem lepsi. A to mam pod prsy 74, vy jen 71....

Poraďte se s odborníkem v oboru Zvětšení prsou (Augmentace)

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí