Modelace nebo modelace s augmentaci

Vy a Zvětšení prsou (Augmentace)

  1. Step 1
  2. Step 2
  3. Step 3
  4. Step 4
  5. Step 5
  6. Step 6
  7. Step 7

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jaké implantáty byste chtěla mít?

Kdy by měla operace proběhnout?

Zajímáte se o možnost financování zákroku?

Zajímáte se o pojištění pooperačních nákladů?

Modelace nebo modelace s augmentaci

Evapol  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 6 odpovědí
Zdravím Vas,chtěla bych se zeptat a poradit.Pan doktor mi na konzultaci doporučil pouze modelaci,protoze sve prsa mam dostačující..Zvětšení se mi snažil vymluvit,protoze bych měla zbytecne velká prsa a takhle si mysli,ze budou akorát..Pokud bych na nem trvala tak mi navrhl 330 ml Nagor kulaté..Chtěla bych slyset i jiné názory,zda-li ma u me zvětšení smysl.Dekuji :-).
MUDr. Patrik Paulis  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha Bratislava
  • 52 odpovědí
  • 14 Likes
Dobry den,
Druhy nazor, 2nd opinion, je v lekarstvi vhodny, mnohdy nutny...
Sam ho klientkam vzdy doporucuju...
Kazdy muzeme mit - a mame - zejmena v estetice jine nazory dane nejen zkusenosti a osobnim vkusem, ale taky pohledem na estetiku jako takovou.
Ve Vasem pripade hraje dulezitou roli Vas typ postavy, proporce - sire ramen, pasu a boku a do toho je potreba “zapasovat” velikost prsou...
O tom, ze uprava jejich tvaru je vhodna / zase - kazdy mame jinou techniku modelace obecne, s jinym moznym vyslednym tvarem, poctem a tvarem jizev atd /.
Ja bych ale rad zpozornil na tvar Vaseho briska, pasu atd, jendz je pro vysledny esteticky efekt rozhodujici! V pripade ponechani bricha jak ho vidime, musime souhlasit, ze soucasna augmentace prsou na estetice cele siluety nic nevylepsi, naopak.
Proro bych povazoval u konzultace za rozhodujici prodebatovat zejmena celkovy pohled da Vasi postavu, zvazit upravu oblasti bricha a pasu a tomu prizpusobit velikost prsou
To vse je samozrejme nutne probrat u osobni konzultace.
Povazuji za dulezite si s operaterem “sednout” prave i v obecne otazce estetiky a toho co chceme dosahnout, proto vic osobnich konzultaci je vhodnych
S pozdravem
PP
Evapol  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 6 odpovědí
Děkuji Vám za reakci..Ono ač to nevypada na této fotce,měřim 165 Cm,60 kg a pod prsy mam 74 Cm..Konzultaci jsem si domluvila radeji jeste jednu u stejného doktora.Verim I jeho úsudku a zohlednění moji postavy.S modelaci souhlasím naprosto.Pan doktor mi i nabídl moznost,ze by mi pokud to kuze pod prsy a žlázy dovolí,prsa o trochu zvětšil pomoci augtoaugmentace.Coz se mi tato varianta moc líbí..Abych pravdu řekla,trochu se obavam,ze by moji postavu vetsi prsa zmohutnily.Takze se zacinam priklanet pouze k variantě modelace.

Reakce na Evapol

MUDr. Patrik Paulis  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha Bratislava
  • 52 odpovědí
  • 14 Likes
Pokud verite zvolenemu operaterovi, je vse v nejlepsim poradku
Hodne stesti
S pozdravem
Pp
MUDr. Josef Hrbatý  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Karlovy Vary
  • 87 odpovědí
  • 25 Likes
Dobrý den, dle obrázku bych doporučil anatomické, protože prsa máte pokleslejsi. Můžete mít i větší, ale zvažte, zda by po nějaké době vám velká prsa nevadila. Že zkušenosti vím, že po 2-3letech klientkam velká prsa vadila a pak i jizvy po modelaci nebyly problém,kdyz klientky zjistily, že nejsou až tak viditelné. Zdravím, dr. Hrbatý, klinika GiSant, Karlovy Vary.
Evapol  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 6 odpovědí
Dekuji za Vaši reakci.Jedine čeho se prave obavam,je aby mi výrazně vetsi prsa nevadily.Modelace bude pro me nejspíše uplne ideální.Je ale otázka,zda-li si udržim svoji nynější velikost a prsa budou dostatečně pevná.
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1873 odpovědí
  • 272 Likes
Dobry den, zvetsit se samozrejme da, ale 330 g je docela velky implantat a pokud nejprve nebyl doporucen a pote az takhle velky, nevidim v tom soulad. Vysledna prsa budou o hodne vetsi, asi neadekvatne vasi postave. Dr. Paděra
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 500 odpovědí
  • 144 Likes
Dobrý den,

úplně bych modelaci s augmentaci nezavrhoval ale asi bych byl pro o něco menší implantáty protože jinak by bylo při větších implantátech vhodné část vlastní tkán redukovat. S implantáty modelaovaná prsy drrží lepší tvar a jsou pevnější.



S pozdravem¨
¨
Kulhánek
Evapol  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 6 odpovědí
Děkuji za Vaši reakci..Pan doktor mi navrhoval jen tak předběžne 330 nebo 300(touhle velikosti si nejsem jista ted) ml kulaté Nagor,ze to je nejmenší který mi tam muze dat.Pracuje jeste se značkou Mentor a Polytech.

Reakce na Evapol

MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 500 odpovědí
  • 144 Likes
Dobŕý den,

v uvedených velikostech přibližně jsou i implantáty uvedených značek. V případě redukce s modelací bych voliv kulaté implantáty. Podle mého názoru a zkušeností je u tohoto typu výkonu přeci jenom vyšší riziko rotace anatomického implantátu.

S pozdravem

Kulhánek

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí