Náhlé zvětšení augmentovaného prsa a bolest po straně ( 4r od op)

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Náhlé zvětšení augmentovaného prsa a bolest po straně ( 4r od op)

Dominika  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
Dobry den, chtela bych se zeptat. Jsem 4 roky po augmentaci. Najednou se mi jedno prso o dost zvetsilo a je po straně bolestivé. Jak v klidovem stavu, tak po prohmatani.
O co by mohlo jit? Dekuji D.
Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha, Ústí nad Labem
  • 527 odpovědí
  • 181 Likes
Dobrý den, měla by jste navštívit svého chirurga. Nejspíše se jedná o reaktivní serom (tekutina kolem implantátu) - může vzniknout např. po nezvyklé námaze či viroze nebo počínající zánět. Mělo by být provedeno ultrazvukové vyšetření prsou a dle výsledku další postup. S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 623 odpovědí
  • 207 Likes
odpověď dr Horyny je zcela vystihující, pokud se bude jednak pouze o serom, možno dodat jen přidání antibiotik a případně nějakého dalšího léku k podpoře např. wobenzym + elastickou kompresi , hezký víkend prof dušková
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1292 odpovědí
  • 418 Likes
Dobrý den, doporučuji navštívit Vašeho chirurga.Může se jednat o zánět nebo počínající kapsulaci.
Zdraví Dr. Vraspírová
  • 4496 odpovědí
  • 1301 Likes
Přikláním se k názoru kolegů, ale určitě bych doporučil vyšetření punktátu, pokud se serom (výpotek) bude zvětšovat.
Zdraví Dr. Tomášek

Související recenze a zkušenosti

Spokojený/á     

S výsledkem zákroku jsem naprosto nadšená. PLastiku prsou jsem podstoupila 27.1.2020 na klinice Leticia u pana doktora Petra Hýži. Prsa jsou přesně podle mých představ. Velikost 320ml, motiva ergonomix, demi profil. Na k... Více 

2 Likes  

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí