Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
domces

Názor odborníka na zvětšení prsou

Domces · Vytvořeno: 6. 2. 2017 · Aktualizováno: 8. 2. 2017

Dobrý den,

zajímal by mě názor odborníka. Dne 22.2. 2017 jsem objednaná na zvětšení prsou. Konzultovala jsem s lékařem zákrok a navrhl mi implantát MENTOR PLUS profile 450 - 500- 550 (ev. MOTIVA střed. prof.). Obvod pod prsy je 80 cm. Nechci, abych měla prsa moc velké.

Děkuji za názory

8 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • MUDr. Martin Paciorek

    MUDr. Martin Paciorek

    Nejlepší odpověď
    7. 2. 2017 ·

    16 odpovědí

    Dobrý den, pokud si nejste velikostí úplně jistá, pak by bylo nejlepší ještě jednou kontaktovat operatéra, kterého jste si vybrala, ať Vám znovu vysvětlí, proč Vám danou velikost vybral. Tady podle fotky "správnou" odpoved nedostanete. S pozdravy Martin Paciorek

  • MUDr. Jiřina Šilhánková

    MUDr. Jiřina Šilhánková

    8. 2. 2017 ·

    72 odpovědí

    Zkoušela jste si velikost sizery, jste vysoká a přiměřené váhy, co je teď se může změnit. Rozhodnutí bych nechala na vašich pocitech a operatérovi... pro mne 450 jsou již objemově á náročnější implantáty, ale také jsem je vložila spokojené paní z Austrálie stejné výšky jako vy.

  • MUDr. Jiřina Šilhánková

    MUDr. Jiřina Šilhánková

    7. 2. 2017 ·

    72 odpovědí

    Dobrý den, je úspěch kolik lékařů se zastavilo a chce Vám pomoci. I lipografting třeba přístrojem body jet by Vám pomohl.
    Výběr značek je dobrý. Mentor i Motivy, které vypadají velice přirozeně. Minulý týden jsem klientce vložila 375 při menším objemu prsní žlázy ... a je to pěkné a víc ani gram.
    Záleží na obvodu hrudníku, výšce vaší postavy, vaší váze a hlavně zdravosti prsní tkáně. Velké implantáty budou náročné pro sport a gravitace může zase změnit po kratším čase tvar prsou než malé.
    Mějte se.

  • doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D.

    doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D.

    7. 2. 2017 ·

    17 odpovědí

    Dobrý den, ano, pro představu o výsledné velikosti prsu je vhodné si velikost implantátu před operací vyzkoušet pomocí tzv. sizerů. Jedná se o silikonové vložky, které se vkládají do podprsenky (při konzultaci). Pokud máte obavu z velikých prsou, tak bych také volil menší implantát. Existuje i možnost zvětšení prsou vlastním tukem, pokud byste měla představu o méně výrazném zvětšení.
    S pozdravy
    Libor Streit

  • Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic

    Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic

    7. 2. 2017 ·

    267 odpovědí

    Dobrý den, souhlasím s kolegy, ze je to celkem dost a prsy půjdou s větším objemem ještě opticky od sebe. S pozdravem Dr.Horyna Pavel

  • MUDr. Janka Točíková

    MUDr. Janka Točíková

    7. 2. 2017 ·

    249 odpovědí

    Jen odhadem máte vlastní tkáně tak 200 a k tomu 450 to je opravdu až až až.!!!

  • Zkuste si odměřit do mikrotenového sáčku daný objem rýže, odsajte všechen vzduch aby nezkresloval objem a potom si tento sáček zkuste rovnoměrně rozprostřít na prso do měkké nevyztužené podprsenky. Sama potom zhodnotíte, zda se jedná o objemy velké nebo malé. Osobně se kloním k názoru kolegy, že to bude "dost". Ještě zkuste znovu svého operatéra, jestli by vám nezprostředkoval nějaký sofistikovanější způsob simulace, než onen primitivní, který uvádím na začátku. Komerčně užívaných systémů existuje celá řada.
    Hodně štěstí,
    Ivo Menšík

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    7. 2. 2017 ·

    2616 odpovědí

    To teda budou velká v každém případě! A hlavně při Vašem podkoží budou viditelné okraje implantátů. Ale je to jen můj názor, neviděl jsem Vás naživo.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Na konsultaci se můžete objednat, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
