Přírůstek na váze po augmentaci s modelací

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Přírůstek na váze po augmentaci s modelací

Luu  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 6 odpovědí
Dobrý den, jsem 3 den po augmentaci vc.modelace a to 400ml pod sval a od operace mi rapidně stoupla váha - cca 6kg. Cítím se lehce nafouklá, nateklá, nicméně nemyslim, že bych se prezirala. Jim mene než dříve skrz minimum pohybu. Je pravda, že v pondělí mi má začít můj týden a to mám vždy o kilco dvě víc. Tak se chci zeptat, zda to je normální?
  • 4283 odpovědí
  • 1230 Likes
Nepamatuji se za 25 let praxe, že by zde byla souvislost s nabytím váhy. Je to spíše subjektivní vjem. Buďte klidná.
Zdraví Dr. Tomášek
Luu  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 6 odpovědí
Dobrý den, pane doktore Tomášku,

děkuji za odpověď, ano, bylo to zřejmě způsobeno primárně ms a augmentace a vše s tím spojené to jen umocnilo. Nicméně váha už je téměř zase na svém místě. :) pouze mě to vyděsilo.

Každopádně moc děkuji za Vaši odpověď. :)
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 534 odpovědí
  • 132 Likes
Dobrý den,
též mohu potvrdit, že to není spojeno s augmentací.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
www.yesvisage.cz
Luu  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 6 odpovědí
Dobrý den, pane doktore Al Awo,

ano, zřejmě na to měla primárně vliv ms. Nyní je již vše v pořádku. Děkuji za Vaši odpověď. :)

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí