Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
romana602145

Zvětšení již modelovaných prsou

Romana602145 · Vytvořeno: 4. 6. 2018 · Aktualizováno: 6. 6. 2018

Prosim o radu, v zari jsem podstoupila modelaci, ktera mi byla doporucena lekarem. Zvazuji novou mocelaci pripadne modelaci s augmentaci. Hned po operaci jsem byla nespokojena a o jizvach ani nemluvim. Je mozne prsa znovu zmodelovat, popripade vyplnit implantatem? Abych docilila kulatejsiho poprsi? Dekuji za nazor

6 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • MUDr. Martin Paciorek

    MUDr. Martin Paciorek

    Nejlepší odpověď
    5. 6. 2018 ·

    16 odpovědí

    Dobrý den, předně bych vydržel s trpělivostí a jakoukoli korekci bych plánoval rok od zákroku. Pokud byste si přála zvětšení, pak implantát s vyšším profilem by mohl splnit vaše očekávání. A pokud uvažujete o znovu vymodelování, pak toto přichází v úvahu v kombinaci se zvětšením prsou tukem. Nicméně kombinací je více a ideální by byla osobní konzultace. S přáním hezkého dne Martin Paciorek

  • MUDr. Josef Kulhánek MBA

    MUDr. Josef Kulhánek MBA

    6. 6. 2018 ·

    154 odpovědí

    Dobrý den,

    objem prsů podle fotografie by šel zvětšit a prsy vyplnit pomocí prsních implantátů, Asi by nebyla nutná další modelace spíše korekce jizev . Hojení jizev je ale individuální, takže jejich vzhled i po korekci nemusí být ideální. Jedná se ale jen o odhad možností na základě Vaší fotografie a případný zákrok je nutné potvrdit při osobní konzultaci s lékařem, kterého si pro případnou reoperaci vyberete.

    S pozdravem

    Kulhánek

  • Dobrý den,
    jako všichni kolegové i já bych vám doporučil počkat k vyzrání jizev. Podle pozice dvorců na hrudníku bych už podruhé nemodeloval, pouze provedl augmentaci.
    S pozdravem,
    Ivo Menšík

  • MUDr. Libor Polák

    MUDr. Libor Polák

    5. 6. 2018 ·

    112 odpovědí

    Dobrý den.
    Z mého pohledu by byla vhodná jemná modelace a vyplnění implantátem,nejdříve však po roce od původní operace.
    S pozdravem,
    MUDr.Libor Polák

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    5. 6. 2018 ·

    375 odpovědí

    tvar je poměrně dobrý, tedy novou modelaci ne, pokud si přejete plnější poprsí, pak to znamená něco přidat: podívejte se na syntetické implantáty I na možnost lipofillingu, obojí má svá pro a proti.. hlavně si změřte pomocí sáčku s vodou, o kolik bystě si zvětšení přála, přeji hezký den prof dušková

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    4. 6. 2018 ·

    2616 odpovědí

    nespěchejte, výsledek zas tak špatný není, máte zurčitě ještě nezralé jizvy. Já takovéto případy operuji ne dříve než jeden rok po předchozím zhojení. Jde o to že když se to operuje dříve, nezralé jizvy se mohou proříznout a dochází k opětnému špatnému hojení zvláště když je kůže napnuta po vyplnění implantátem.
    Určitě se s tímto problémem obraťte na zkušeného PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví Dr. Tomášek
