Méně elastická kůže - silikon nebo B-lite?

Méně elastická kůže - silikon nebo B-lite?

FAQ
FAQ
  • 179 Likes
Po těhotenství kojení mám prsa bez objemu a chci si je nechat zvětšit implantáty. Bojím se ale, aby prsa rychle neklesla, kůži mám nepružnou, povolenou. Mohly by mi pomoci lehké implantáty?
MUDr. Roman Kufa - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 44 odpovědí
  • 4 Likes
Pokud zvažujete zvětšení prsů většími implantáty, tak B-lite implantáty jsou vhodné, právě kvůli pomalejšímu poklesu prsů po operaci.
MUDr. Roman Kufa, vedoucí centra estetické medicíny Perfect Clinic
Související recenze a zkušenosti
Zvětšení prsou implantáty B-lite
Zvětšení prsou implantáty B-lite
  Spokojený/á
Dobrý den, ráda bych se podělila o své zkušenosti z touto klinikou a samotným zákrokem. Před 2 měsíci jsem podstoupila operaci zvětšení prsou. Nejvíce jsem se obávala bolesti, ale ta byla tak... Více 
B lite implantáty - pocit ľahkosti
Zvětšení prsou implantáty B-lite
  Spokojený/á
zákrok som absolvovala pred 2 mesiacmi, minimálna bolestivosť skôr ako svalovka, skvelé hojenie, pocit ľahkosti, žiadne obmedzenie, vynikajúca starostlivosť lekára aj personálu, implantáty mám... Více 

Související videa

Doktor ve Vašem okolí