Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 2. 2017 · Aktualizováno: 30. 7. 2023

Výsledky operace jsou hodně viditelné

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Výsledky operace jsou hodně viditelné
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Tim to bych chtela podekovat panu MUDr.Svoboda a taky pani Vankove. jejich prace je uctihodna,jsem par tydnu po zakroku,citim se skvele,a vysledky jsou hodne viditelne. Taky osetrujicim sestram ... Jsem rada,ze jsem se sverila do techto rukou.. kdyz jsem mela nejaky dotaz vzapeti jsem dostala odpoved a to i pres telefon,opravdu uzasna komunikace Mate u me velike diky Muzu jen doporucit

2

Komentáře (2)

viky, už nemáte vůbec žádné bolení nebo nějaké nepříjemné pocity? Po jaké době od operace můžete říct, že bříško vůbec necítíte?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Na zakroku jsem byla 6.2 Brisko citim velmi malo,zadne velke komplikace:)) a hlavne dodrzuji vse co se ma. A zda boli ted? Tak to uz se ani neda rict bolest. Ale jak jsem psala tak hlavne se opravdu setrim
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Velice spokojená již s druhou operací.
V únoru letošního roku jsem u tohoto skvělého lékaře podstoupila již druhou operaci a to abdominoplastiku.Obě oparace dopadly naprosto úžasně a jsem nadmíru spokojená.MUDr.Kloud má skutečně cit pro tuto práci a k tomu je to skvělý člověk.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.