Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 7. 2018 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Nejkrásnější nos pod sluncem :)

Stojí to za to
Průměrná cena: 37.400 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Nejkrásnější nos pod sluncem :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na stránkách kliniky se mi líbily fotky plastik nosů. Na doporučení slečny recepční jsem se objednala na první volný termín konzultace k panu Doc. MUDr. Ondřej Měšťák Ph.D.. Po setkání s panem docentem jsem byla nadšená. Pan doktor byl velmi milý, usměvavý, přátelský. Operace proběhla bez komplikací. Personál byl velmi ochotný a profesionální. Bolest téměř žádná, otoky minimalni. Po dvou dnech na klinice jsem byla propuštěna domů. 10dni po operaci sundali sádru. Po dvou měsících je nos krásný. Pan doktor ho perfektně trefil. Jsem šťastná, že jsem si vybrala správně. Pan docent platí za kapacitu v oblasti operací prsou... Za mě umí nejkrásnější nosánky pod sluncem. ? Do budoucna se na pana docenta určitě obrátím znovu! 1000 bodů z 10 ?

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Krásný nos!

Měla jsem velký nos a navíc s hrbolkem, který jsem chtěla srovnat. Na doporučení jsem vyhledala paní doktorku Šormovou a jsem neskutečně spokojená! Po zákroku se o mne hezky starali - výborná pooperační péče, milé domácí prostředí, cítila jsem...

Číst dál
Zvětšení rtů a zůžení nosu
Dobrý den, Hledám plastického chirurga, který se specializuje na zvětšování rtů a rhinoplastiku. Slyšela jsem na Vás spoustu chvály a zatím to vypadá, že by jste mi s mým problémem mohl pomoci. :)

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.