Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 4. 2019 · Aktualizováno: 18. 9. 2023

100% přirozená prsa na osobní doporučení

Stojí to za to
Průměrná cena: 94.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
100% přirozená prsa na osobní doporučení
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pána doktora Križka jsem vyhledala na doporučení mé známé a nelituji. Od první chvíle jsem věděla, že jsem udělala dobře...Šlo mi hlavně o přirozenost co dosáhl na 100%.Je velmi milý, trpělivý, všechno vám hezký vysvětli a na žádnou otázku neodpoví jedním slovem...Já jsem s mudr.Križkem a jeho výsledkem spokojená na 100% A můžu a doporučuji ho všem.

1

Komentář (1)

Sykorko, myslím, že nejčastější požadavek je, že ženy chtějí přirozená prsa po augmentaci - vím, že máte Mentor - ale jakou velikost a profil? Když přirozený výsledek tak anatomické implantáty? Mentor implantáty mají skvělý záruční program, pokud to ještě nemáte nastudované, zde je link https://www.medimplant.cz/wp-content/uploads/2018/02/2018_warr_cz_web.pdf zohlednějí také pozdní komplikace po operaci (ale dofám, že nic z toho nebudete potřebovat).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou - Augmentace

Augmentace prsu-U pana doktora MUDr.Justana,pred 2mesici operace prsu,zvetseni,vyborne zkusenosti i přístup pana doktora,doporučuji všem.Pobyt na klinice bezchybný i personál velmi vlídný.Sice bolestivé asi 3týdny ale výsledek stál za to.Kdybych...

Číst dál
Zvětšení prsou v ústí nad Labem

11.6.2018 jsem podstoupila zvětšení prsou u paní primářka Blanky Vraspirove na klinice v Ústí nad labem.Je úžasná a má zlaté ruce.Moc mi pomohla a hlavně mi zvedla sebevědomí je to úžasný člověk.A nesmím zapomenout na personál jsou super boží...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.