Povyslá prsa. Je pro mě modelace prsou vhodná?

Povyslá prsa. Je pro mě modelace prsou vhodná?

Hanulka

Dobrý den chci se zeptat jestli je modelace prsou vhodná . Prsa mám velmi povysla odkojila jsem již dvě děti . Implantáty tedy nechci. Prosím uveďte i cenu zákroku se vsim všudy děkuji moc za odpoved

Zobrazit příspěvky6 Skrýt příspěvky6
MUDr. Kamila Šormová

Hezký den, ano, jste vhodnou adeptkou pro modelaci prsů. Ve Vašem případě není použití implantátů pro zpevnění a navrácení plného objemu vůbec nutné. Cena operace se na jednotlivých pracovištích různí, u nás je kompletní cena modelace prsů vč. anestezie a noclehu 54.500Kč. Pokud máte zájem o osobní konzultaci, zavolejte, tel. je:  6034... Zobrazit číslo 603485790  Telefon . Budu se Vám ráda věnovat.
Pěkný den.
MUDr. Kamila Šormová

MUDr. Miloš Križko

Dobry den.
Vhodna samozrejme ste. Jizva bude kolem dvorce, kt.aj zmensime a smerom do podprsnej ryhy, kde bude koncit v tvare obrateneho "T". Samozrejme modelaciou sa prsia spevnia bradavky sa posunu vyssie. A stale to bude vyzerat prirodzene.
Implantaty nie su potrebne, materialu svojho mate dost.
S pozdravom a uctou,
MUDr. Milos Krizko

MUDr. Helena Singerová

Dobrý den, operace je možná, ale u Vás by byla vhodná nejen modelace, ale i mírná redukce prsou, tedy zmenšení prsou, aby výsledek vydržel co možná nejdéle...
S pozdravem, MUDr. Helena Singerová, plastický chirurg

MUDr. Josef Kulhánek MBA

Dobrý den,
na základě Vaší fotografie bych doporučoval modelaci poprsí, doplněnou případně o malou redukci. Uvádíte kojení - kdy jste prosím dokojila?
Cena modelace poprsí na naší klinice je v rozmezí od 42.300Kč do 45.300Kč, záleží na rozsahu operace, což lze upřesnit až po vyšetření při osobní konzultaci.
V případě zájmu o termín konzultace prosím kontaktujte naší ambulanci plast. chirurgie na tel:
+  420 ... Zobrazit číslo 420 731 503 123  Telefon
S přáním hezkého dne,
MUDr. Josef Kulhánek
plastický chirurg
Lékařský dům Praha 7

MUDr. Otakar Lucák

Vážená paní,
nález na vašich prsou je bezesporu indikovaný k jejich úpravě. Prsa jsou nejen, jak sama píšete, pokleslá, ale navíc asymetrická. Jejich velikost jistě musí velice negativně ovlivňovat a působit jak na váš osobní a sportovní život, ale mít i vliv na váš zdravotní stav týkající se zejména stavu páteře.
V případě, že byste doposud nerodila, poradil bych vám počkat s modelací prsou až po kojení.
V tuto chvíli již ale není na co čekat. Přiměřeným zmenšením prsou na míru vaší postavě, doplněným o korekci jejich poklesu, se upraví nejen vaše prsa, ale i celá postava. Zlepší se vám tak celkový životní komfort, včetně zbytečných starostí spojených se zajišťováním vhodného spodního prádla a plavek.

V případě modelace prsou s korekcí velikosti a jejich poklesu, se jedná se o operaci v celkové anestézii s jedním dnem hospitalizace a dvěma týdny klidového domácího režimu. Do práce lze jít za dva týdny, cvičit a vykonávat velkou fyzickou námahu a cvičení je možno za šest týdnů od zákroku. U operace se nepoužívají silikonové implantáty. Je sice třeba počítat s trvalými jizvami kolem dvorců a pod prsy, ale jizvy se postupným opalováním poměrně slušně ztratí.

Pokud zhodnotím váš nález celkově, pak operaci bych vám zcela jistě doporučoval. Budete jistě velice spokojená.

Přeji hezký den. MUDr. Otakar Lucák, Laser Esthetic Praha

MUDr. Petra Moravcová

Dobrý den přeji,
modelaci neboli zpevnění takto povislých prsů lze provést, je ale dobré, kvůli další možné změně prsů, vyčkat minimálně 1 rok od ukončení kojení. Výkon se provádí v celkové anestezii za minimálně dvoudenní hospitalizace. Jizvy po zákroku jsou okolo dvorce, v podprsní rýze a od prsního dvorce kolmo dolů. Zůstávají v podobě tenké linky, časem blednou a lze je dobře skrýt v prádle i plavkách. Samozřejmá je osobní konzultace s lékařem před zákrokem, kde se proberou všechny možnosti a lze o všem otevřeně a ve vší diskrétnosti hovořit :-)
Pěkný den, MUDr. Petra Moravcová, Perfect Clinic Praha

Recenze lékaře

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí