Injekční výplně Video otázka - doporučujeme

Dobrý den, mám zájem o aplikaci dermální výplně Theosyal Redensity eyes a zajímalo by mě, zda s touto výplní můžu i nadále cvičit obličejovou jógu? Jestli ano, za jak dlouho po aplikaci? Děkuji za odpověď

Zatím žádné odpovědi

Dobrý den, je možné jít na Hollywood peeling téměř po třech měsících od odpařovacího laseru? Jak moc je tento peeling účinný na zmenšení fibromu? Moc děkuji za odpověď.

Zatím žádné odpovědi

Dobrý den, mám Permalip v horním rtu, byla mi aplikovaná Radiesse výplně, kdy se vlastně vyplnovalo nad hornim rtem. Je možné během zákroku tuto výplň ve rtu nějak poškodit?, Myslím tím propichnout? Nevím, zda výplň Permalip obsahuje nejakou tekutinu, nebo je to jen silikon??

Dobrý den, Permalip implantát je ze solidního silikonu, neobsahuje žádnou tekutinu, takže by se neměl ani při injekční aplikaci v jeho blízkosti poškodit. MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky Yes Visage

1 odpověď číst dál

Dobrý den, několik let mě trápí velká vzdálenost mezi nosem a horním rtem, který je ke všemu oproti spodnímu o dost menší. Domnívám se, že by pro mě byl vhodný lip lift, ale spousta odborníku jej nedoporučuje. Zajímal by mě důvod, prosím, a co si o této metodě myslíte vy? Je mi 34 let a mám také již hlubší nasanobiální rýhy, již zůstávají i když je tvář v klidu a zde bych vás také s dovolením ráda požádala o radu/doporučení a zajímá mě zda by při lip liftu mohlo dojít k jejich zjemnění? Děkuji za vaše případné odpovědi, za které budu velice vděčná. Hezký den

Dobrý den, doporučuji podstoupit osobní konzultaci a vyšetření. Na základě toho jsme schopní určit ideální postup aby byl výsledek perfektní. S pozdravem MUDr. Zuzana Macková Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, před cca. 2 měsíci jsem byla na výplní kys. hyaluronovou Restylane 0,7 ml. S výsledkem bohužel nejsem spokojená. Nejde ani tak o estetiku (to je asi v pořádku, až na jednu větší bouličku, ta ale není až tak viditelná), ale spíš o to, že ve rtu cítím takovou velkou tíhu, přijde mi méně ohebný a špatně se mi mluví. Většina lidí mi tvrdí, že je to nemožné a mám to vyvolané psychicky, ale já vím, že ne. Nikdy dřív se mi takhle nemluvilo. No, chtěla jsem počkat až se to samo rozpustí, ale už to je 2 měsíce a rty jsou skoro stejné (přitom jsem mladá, mám rychlý metabolismus:/...), takže začínám vážně uvažovat nad hyázou. Myslíte, že by to pomohlo? Nebo je lepší počkat? Bojím se, aby hyáza nenarušila mou vlastní tkáň (četla jsem na zahraničních webech, že může vzniknout alergie a toto se stát...) děkuji moc.

Dobrý den, Ano je pravda že na hylazu může být alergie. Nicméně zleží na vás, jak hodně vás situace trápí. Podle mě je škoda výplň rozpustit, stačí počkat. S pozdravem MUDr. Radek Poláček, IP Beauty

4 odpovědi číst dál
Koutky rtů směrem dolů kamik · 24. 3. 2021

Dobrý den, prosím o radu ohledně koutků úst. Je mi 43 let a mám čím dál tím více koutky rtů směrem dolů. Zbytečně mi to dělá smutný výraz. Podobné dotazy tu již jsou, ale prosím o konkrétní posouzení a případně doporučení kliniky na Moravě. Děkuji

MUDr. Barbora Veselá

MUDr. Barbora Veselá

Nejlepší odpověď

Dobrý den, koutky směrem dolů se nejčastěji řeší botoxem k vyblokování svalu co je táhne nadol a kyselinou hyaluronovou k podpoře koutku. Vždy je důležitý individuální přístup dle toho jak klientka celkově vypadá, zda pro lepší efekt není nutné aplikovat výplň kys. hyaluronové i na jiné místa. Přeji hezky den S pozdravem Veselá

2 odpovědi číst dál
Nulový efekt Radiesse Mereia · 23. 3. 2021

Dobrý den, na konci února jsem podstoupila Radiesse - už je to měsíc. Pan doktor mi říkal, že účinek přijde za dva měsíce. Po netu čtu, že účinek je okamžitý. Bylo to na syslíky a koutky... zpevnění dolní části obličeje.... kontury.Jsem z toho už značně nervózní. Pan doktor udělal všechno správně, nic proti němu a snažil se mi to zpříjemnit, ale ten účinek prostě není :-D Jak to s tím je? Jaké s tím máte zkušenosti prosím? Mám ještě věřit? Dá se to nějak reklamovat? Mně opravdu nepřijde fér, aby si klinika naúčtovala 17 tis a efekt nebyl. A vůbec mi to není příjemné tohle řešit :-(

Dobrý den, na to se dá odpovědět opravdu obtížně... neviděla jsem Vás ani před ani po aplikaci. Obecně však na "syslíky" a kontury obličeje nejsou výplně ( včetně Radiesse) příliš účinné a jejich efekt je omezený, většinou už je potřeba radikálnější zásah např. v podobě operačního liftingu obličeje. dr.Musilová

1 odpověď číst dál
Vstřebatelné výplně k omlazení obličeje MarcelaEstheticon
Doporučený člen
· 15. 3. 2021

Dobré odpoledne vážení lékaři a specialisté! Ráda bych se jménem některých našich uživatelů zeptala na Váš názor ohledně vstřebatelných výplní k omlazení obličeje značky Ellansé. Zajímalo by nás pro jakou věkovou hranici a do jaké části těla jsou dle Vašeho názoru tyto výplně nejvhodnější. Také zda je pravda, že Ellansé umožňuje přirozené vytváření objemu a regeneraci vlastního kolagenu v těle. Předem děkuji za Váš názor! Velice nám i našich uživatelům pomůžete při rozhodování Krásný den

Zatím žádné odpovědi
Otoky a rýhy kolem očí Dany01734160 · 23. 2. 2021

Dobrý den. Již několik let pozoruji pod očima nevzhledné kruhy, jsou to spíše takové propadlé rýhy. Lidé se mě ptají jestli jsem nemocná nebo unavená. Bohužel i když jsem odpočatá a dostatečně vyspaná, kruhy jsou pořád stejné. Nejdou ani zakrýt korektorem ani make upem. Pomohla by v tomto případě aplikace botulotoxinu nebo kyseliny hyaluronové? Je mi 39 let. Děkuji za odpověď. Daniela

Dobrý den, ano výplň kyselinou hyaluronovou je řešením, ale musela bych vidět aktuální stav " face to face" a prosahat, abych zvolila správnou metodu a preparát. Šulcová

7 odpovědí číst dál