Před rokem jsem byla na doporučení lékařky 2 aplikacích Lenisma, následně doplněné Juvelook. Při první aplikaci Lenismy se mi udělaly modřiny na několika místech aplikace, následně bez obtíží. Teď, rok poté, se mi nejdřív objevily 2 bulky pod očima. Nejdřív jsem si to vůbec nespojila a objednala se na kožní. Tam mi bylo sděleno, že je to reakce na aplikované výplně. Paní doktorka mi sdělila, že mám pár týdnů počkat a pokud to samo nezmizí, budeme to rozpouštět. Nastalo zhoršení. Ve všech místech, kde byly před rokem modřinky, se udělaly pravděpodobně granulomy. Jak bouličky, tak nové "útvary" jsou už viditelné pouhým okem, na levé straně je to cca už 6cm2. V mezičase jsem kontaktovala i zařízení, kde mi aplikaci provedli. Ani od nich žádná léčba zatím nepřišla. Zkoušeli se mě vyptávat, jestli jsem neměla rýmu, moc se neopolovala apd. Vše si nafotili a poslali mě domů, že se ozvou. Stále se mi to zvětšuje, přes víkend se mi to rozšířilo níže do tváře a v této části udělala 3 bulka. Vůbec netuším, co mám dělat. Měla jsem před aplikací strach a respekt z těchto věcí, lékařkou jsem byla ujištěna, že u těchto látek reakce nejsou, nevýhodou je jen vyšší cena, kterou jsem akceptovala. Děkuji
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.