Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Propadly bok po liposukci

janinka340839
11. 10. 2025

Dobrý den prosím o pomoc. Podstoupila jsem v Praze laserovou liposukci boků vnitřních stehen a podbradku. Zvolila jsem laserovou liposukci aby byl výsledek přesnější . U vnitřních stehen jsou trošku hrbolky ale myslím že se to srovná. Jenže z boků bylo odsáto víc než mělo a mám tam lehkou propadlinu 🫣. Doktor řekl že mi to doplní trošku vlastním tukem cca 50 ml. Ale chce 5-10 tisíc za analgosedaci. Já jsem Ale nic špatně neudělala proč bych za to měla platít? A otázka je že presne nevěděl kde mi vezme ten tuk . Nabídl mě že by mě za 15 tis udělal laserovou liposukci paží a s toho by se mi tuk vložil do boků. Což teď nevím co tedy dělat jsem ochotná zaplatít 15 tis za paže a analgosedaci 5000 Kč Nevím proč bych měla platít 10 tis když se jedná o 1 oblast a ne moji vinou. Nevím co vlastně mám dělat a jaký měl být správný postup kliniky za korekci nebo oravdu nezpůsobenou moji vinou.

Reklama
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 7. 2022
Liposukce
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 8. 2023
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 6. 2023
Laserová liposukce
Žádné odpovědi
Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 1. 2024
Liposukce
16 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 4. 2013
Liposukce
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 5. 2015
Liposukce
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 5. 2015
Laserová liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 9. 2023
Operace očních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 5. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře