Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 6. 2017 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Nejlepší ošetření botulotoxinem

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

Hodnocení od name:

Nejlepší ošetření botulotoxinem

nejvyšší možné hodnocení 1++++, obrovská spokojenost s přístupem i výsledkem. Dlouho jsem přemýšlela o zákroku, ale jsem mooooc spokojená a příště půjdu zase :-)

2

Komentáře (2)

name, kam máš botulotoxin aplikovaný?
Odpovědět
začínající vrásky na čele + vějířkovité vrásky okolo očí, pro upřesnění letos mi je 50 let :-), vrásek jsem neměla moc, ale teď jsem max. spokojená :-)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pravidelná aplikace Disportu
K paní doktorce chodím už několik let pravidelně. Jsem opravdu velmi a velmi spokojená. Vždy dokáže citlivě poradit, pomoci a výsledky její práce vždy stojí za to! Rozhodně všem vřele doporučuji !
Obličej bez vrásek..Vistabel
Na doporučení kamarádky jsem zákrok absolvovala v Očním a estetickém centru ve Frýdlantě. Jsem moc spokojená. Je to velmi krásné a útulné prostředí,Mudr.Hustá a její tým jsou ochotní a vstřícní ke všem. Také doporučuji.
Doporučení Forever You Medical Center

Péče o pleť je v současné době náročná. Nejen, že nestíháme všechny novinky v dermatologii sledovat, ale nestíháme čas, energii a finance rozložit tak, abychom pro sebe udělaly maximum. A proto oceňuji přístup MUDr. Úlehlové a kosmetiček ze...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.