Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 3. 2018 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Špatná aplikace botoxu, modřiny

Nestojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Byla jsem jednou a bohužel už bych nikdy k paní doktorce nešla. Za mě moc špatný přístup . Před aplikací žádný znecitlivující krém ( jen zaledování ze kterého jsem měla ještě 14 dní obrovské modřiny) . Žádná konzultace před zákrokem . A zákrok měla provádět zřejmě za dozoru paní doktorky jen studentka jelikož paní doktorka vysvětlovala slečně,jak má zákrok provést ( to jsem odmítla). Nejhorší byl přístup paní doktorky. Pro mě velké zklamání. Bohužel ani zákrok nesplnil moje očekávání. Cena byla ok. To jediné bylo v pořádku.

2

Komentáře (2)

Me botox ani neledovali ani jsem nedostala zadny krem. Presto vysledek dobry. S modrinkama se musi pocitat, nekdo je na to holt nachylny. Naopak cena mi prijde vysoka, Ale asi vám ošetřovali celý obličej
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Přesně tak...mně ani ošetření celého obličeje tolik nestojí
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Korekce vrásek botulotoxinem 50jednotek

K paní doktorce chodím 10 let na zuby. Teď jsem postoupila koupila korekci vrásek na čele ,okolo očí i mezi odbočím.Výsledek nad mé očekávání. Super! Jsem spokojená, úplně jsem omladla-všichni mi obličej chválí . Doporučuji všemi deseti! Já...

Číst dál
Krásný výsledek botoxu
Jsem velice spokojena s přístupem paní doktorky, dále také s výsledkem. Proto jsem nyní kliniku navštívila podruhé a ráda se zase vrátím. Zkušenosti jsou opravdu výborné oproti levnějším klinikám.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.