Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2 komentáře

Recenze quickliftingu

Pacient: Anaj643267

Praha

Přibližná cena: 46.000 Kč

Uvedl/a: Anaj643267. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Facelift je od 45.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Anaj643267. 96% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Anaj643267 o: Arte Clinic Meridies s.r.o.

5.0

Recenze quickliftingu

12. 9. 2018 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Se zákrokem jsem opravdu spokojena , efekt omlazení je přirozený . Nemám ještě vyhojené jizvy za , ale věřím, že budou OK. Jediné drobné mínus - zmenšil se mi lalůček na jednom uchu tak, že obě strany nejsou zcela souměrné. Ale, celkový závěr je, že bych na zákrok šla i přesto znovu a mohu ho za sebe doporučit. (Už mám v plánu u Arte další zákrok :-) ) Děkuji MUDr. Šínovi.

Komentáře (2)

Dobrý den, vložíte fotky před a po?? Dekuji
Z výsledkem jsem až na malé nedostatky velmi spokojena. malé nedostatky - zmenšení lalůčku na uchu, stále mírně viditelné jizvy za uchem. Přesto bych na zákrok šla znovu.

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Tumescentní liposukce mužských prsou

Co se týče zákroku, dlouho jsem se rozmýšlel, zda ano či ne. Samozřejmě jsem se zkoušel svého problému s přílišným tukem v oblasti prsou (tzv. špičatá prsa) bojovat pomocí pohybu - fitko, běhání, squash apod. Všechny tyto aktivity však byly...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.