Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3. 12. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Léčba stresové inkontinence laserem - hodnocení po roce

Stojí to za to

O lékaři

PLATONOVA clinic
Praha
WhatsApp
Hodnocení:
Léčba stresové inkontinence laserem - hodnocení po roce
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem nadmíru spokojená a mohu všem ženám jen doporučit. Paní doktorka Řeháčková je milá, empatická a šikovná lékařka na správném místě. Jejím přístupem jsem nadšená - dokázala rozptýlit veškeré mé počáteční obavy vše mi dopodrobna vysvětlila a ubezpečila, že zákrok není bolestivý a neomezuje v běžném životě. Měla pravdu - zákrok jsem podstoupila cca před rokem a mohu jen potvrdit, že inkontinenci netrpím . Proto jsem se rozhodla podělit o svou zkušenost s ostatními ženami. Je mi 47 let a po dlouhé době mohu zase žít jako dříve. Takže velký dík paní doktorce. (Dle mého průzkumu je cena nejpříznivější ČR)

1

Komentář (1)

X.jana.j, moc děkuji za sdílení! Vaše zkušenost pomůže ostatním ženám se rozhodnout. Inkontinence je jední ze zákroků, kterým trpí skutečně mnoho žen a je skvělé, že existují bezbolestné metody, jak tento problém, který může být kolikrát velmi nepříjemný, odstranit. Našla jsem velmi podrobné info na stránkách kliniky, ale zajímalo by mě, jak dlouho zákrok trvá a jestli je jej potřeba zopakovat. Dokážete si vzpomenout? Děkuji a krásný nový rok!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.