Kyselina hyaluronová Video otázka - doporučujeme

Dobrý den, mám velmi výraznou vrásku v glabelle, která byla řešena výplní. Efekt nicméně už po roce téměř odezněl. Chtěla bych jít znovu, ale zároveň mě velmi děsí riziko ucpání cévy a následné oslepnutí. Botox jsem zkoušela a byl bez efektu, vráska je totiž fixovaná. Kdyby došlo k tomu nejhoršímu, zjistí to doktor hned a je možné hned zasáhnout? Je riziko komplikací minimální? Děkuji

Dobrý den, Předtím, než se rozhodneme, které ošetření by bylo pro vás to nejlepší, je třeba nejdříve posoudit kvalitu pleti a hlavní příčinu vrásek. Na základě posouzení pleti můžeme pak určit, jaký způsob ošetření by mohl být pro Vás ten nejlepší - ať už je to botulotoxin, kyselina hyaluronová nebo dermalizace. Máte-li zájem o více informací, sje ... číst dál

5 odpovědÍ číst dál

Dobrý den, lékařka mi aplikovala výplň kyselinou hyaluronovou na lícní kosti. Již při vpichu z rány vystříkla krev, kyselinu však přesto aplikovala a já odcházela s obrovským otokem jedné tváře. Vpich provedla z nosoretní rýhy, kde jsem již měla aplikovanou výplň od jiné lékařky. Na to jsem ji upozornila. Otok ustupuje, musím se bát dalších komplikací popř.trombózy? Navrhla rozpustit nosoretní výplň, která ppdle ní vše způsobila. Hrozí při aplikaci hyalázy nějaká další rizika, kterých se již velmi bojím? Děkuji.

Dobrý den, doporučuji se obrátit na svého lékaře a nechat případně vyšetřit. S pozdravem MUDr. Zuzana Macková Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál

Dobrý den. Prosím může dojít při odborné aplikaci kys. hyaluronové k poškození nervových zakončení nebo cévního zásobení ošetřované oblasti? Děkuji

dobrý den, ano může dojít k poškození cévního zásobení i při aplikaci zkušeným lékařem. Je potřeba komplikaci včas poznat a rychle vyřešit, což lze. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, Je mi 40 a v posledním roce se mi výrazně prohloubily nosoretní rýhy. Chtěla jsem podstoupit výplň kyselinou hyaluronovou, ale dočetla jsem se, že RS nebo jiná autoimunitivní nemoc je kontraindikací. RS mám diagnostikovanou 10 let, beru Avonex (interferon beta), stav mám bez progrese. Existují jiné metody, které by alespoň rýhy zmírnily nebo částečně pomohly k neprohlubování? Děkuji za radu. Petra

Dobrý den, I když kyselina hyaluronová není u RS kontraindikací, bývají většinou právě nosoretní rýhy symptomem skutečného problému. Ke zvážení je buď použití tzv. HIFU, což je neinvazivní vysoce intenzivní fokusovaný ultrazvuk, který slouží pro vypnutí a omlazení kůže na obličeji a těle, anebo radiofrekvence, která stimuluje produkce kolagenu a ... číst dál

1 odpověď číst dál

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se výplň po aplikaci rozlije různě po rtech a není ji cítit, např. pohmatem nebo po promnutí obou rtů o sebe? Nebo je normální spíše cítit různorodé útvary? Jedná se mi o to, že se mi den po aplikaci vytvořily bulky, které se mi podařilo mírně rozmasírovat, ale stále tam jsou. Nevím, jak poznat správně/špatně provedenou aplikaci. Děkuji za odpověď

Dobrý den, souhlasím, materiál je rozhodující. Doporučuji se obrátit na lékaře, který aplikaci prováděl. S pozdravem MUDr. Tereza Gabryšová Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, velmi ráda bych se zeptala, zda-li je vhodnější výplně na bázi kyseliny hyaluronové aplikovat před nebo po plazmaliftingu, mezoterapii či biorevitalizaci kyselinou hyaluronovou. Děkuji.

Dobrý den, zákroky jako plazmalifting, mezoterapie nebo biorevitalizace pomáhají účinně regenerovat kožní buňky. Výsledkem je efektivní omlazení pleti, vyhlazení vrásek i výrazných stop stárnutí, redukce strií, jizviček, pigmentových skvrn i akné. Proto doporučujeme podstoupit nejdříve celkové omlazení pleti a pak případně doplnit výplněmi na báz ... číst dál

2 odpovědi číst dál

Dobrý deň, chystám sa na výplň pier kys. hyaluronovou a keďže 1-2x do roka sa mi na puse vyhodí opar, dostala som doporučenie užívať pár dní pred a po zákroku antivirotikum. Zaujíma ma však či v prípade,že by som opar dostala, či môže nejako výplň alebo tvar výplne ovplyvniť alebo poškodiť? Ďakujem za odpoveď S pozdravom Tatiana

Dobrý den, Opar nijak neovlivní a nepoškodí již aplikovanou výplň .

2 odpovědi číst dál
Kyselina hyaluronová do čela JM2101 · 10. 9. 2020

Dobrý den, chtěla bych se informovat, zda je možné aplikovat kyselinu hyaluronovou do čela? Mám celkem výrazné vrásky na čele, a chtěla bych je odstranit nebo alespoň zjemnit, Ale dočetla jsem se, že na čelo je lepší botox, ale na ten já jít nechci.

Hezký den, nejvhodnějším řešením vašeho problému je opravdu použití botulotoxinu do čela, nejlépe pak v kombinaci s plošnou aplikací výplní, formou skinboosteru. Pokud botulotoxin odmítáte, pak řešením může být aplikace "nití" a výplní, tedy kyseliny hyaluronové, spíše formou plošné aplikace.

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, opravdu bych chtěla si nechat zvětšit rty, můj velký sen, ale trpím dost na opary a před 2 lety jsem měla dost velké impetigo právě na rtu, které bohužel (bydlím v Anglii) nebylo úplně doléčené, protože mě léčili na opar, takže doteď mě někdy při stresu nebo nevyspaní brní ret. Viditelné nic není, ale prostě někdy cítím brnění v rtu a moje kosmetička se bojí mi zvětšit rty právě kvůli tomu. Tak jsem se chtěla nechat svěřit do rukou odborníků..:) děkuji za odpověď.

Dobrý den, kdyby jste impetigo neměla dolečené ,tak by se projevilo i na jiných částech těla . Jde o opar a jestli Vaše kosmetická má určitě obavy ,tak jsou správné,poněvadž tyto zákroky by měl vykonávat lékař. Jinak v době klidu se výplň muže aplikovat . Dr.Bokoch

2 odpovědi číst dál