Kyselina hyaluronová Video otázka - doporučujeme

Na zákroku jsem byla před 3 týdny a otok tam furt je. Rty vypadají asymetrické a nevím co s tím. Lékařka to masíruje ale je to furt stejně možná ještě horší a vystouplý. Ani to necítím jako bouličku ale spis mi přijde že tím otokem to zůstalo proste větší. První dvě fotky jsou z prvního dne zákroku. Poslední fotky jsou focené teď po 3 týdnech od zákroku. Doufám ze se to srovná a po vstřebání kyseliny budou rty bez toho hrbolku. Jinak rty vůbec nebolí a ani není modřina. Díky za odpověď.

Dobrý den, stav Vašich rtů se časem vrátí do normálu. Buď můžete nechat vstřebat nebo nechat výplň rozpustit. Domluvte se s lékařem, který prováděl. S pozdravem MUDr. Eva Urbánková, MBA Klinika YES VISAGE

2 odpovědi číst dál
vrásky nad horním rtem janejed · 23. 8. 2021

Dobrý den, podstoupila jsem zákrok na jedné pražské klinice za celkově se slevou 18.800 Kč, zákrok trval cca 15 min. Mám 72 let. Lékař mi napíchal injekce hyaluronové kys. nad horní ret a pod koutky úst, kde jsem měla nejvíce vrásek. Nevěděla jsem, jak to bude probíhat, očekávala jsem, že injekce se dávají přímo do vrásek, kterých nebylo moc, ale byly hlubší a viditelné. Odešla jsem s tím, že oblast nad horním rtem byla značně větší a mám ji tak stále, ale vrásky bezprostředně po zákroku byly méně viditelné, nyní jsou už jak původní, jen s tím, že nad horním rtem mám místo stále zvednuté, ale zbytečně mi to akorát mění fyziognomii. Dodnes jsem se z toho nevzpamatovala, lékař mi snad mohl říci, že třeba v mém věku už se nedá nic dělat, či podobně. Tak jsem přišla o dost peněz a zbytečně. Myslím si, že mě lékař odbyl, mají reklamy s různými celebritami, ale na zákazníka "z ulice" mají asi jiný metr. Ale toto není můj hlavní dotaz, ten spočívá v tom, jestli tyto vrásky se nedají vyhladit jinak? Třeba přímým vpichem do nich? S díky za odpověď Jana.

Dobrý den, bohužel takto na dálku bez fotografie se nelze přesně vyjádřit. Doporučuji osobní konzultaci. Na základě vyšetření se domluvíme na vhodném ošetření. S pozdravem MUDr. Eva Müllerová Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, dlouho pátrám na zahraničních diskuzích a čtu si názory doktorů - ohledně nejvhodnější výplně na propadlé kruhy pod očima, s nejdelší výdrží. Juvederm Volbella by měla vydržet přes 2 roky. Samozřejmě chci znát názor i českých profesionálů, tak budu ráda za jakékoliv zkušenosti a rady! Mockrát děkuji :)

Dobrý den Veroniko, výdrž výplní je velice individuální. Záleží na metabolismu, životním stylu a několika dalších faktorech. Značka Juvederm je velice kvalitní a opravdu vydrží dlouho. Naše klinika pracuje právě s Juvederm a dále i s Teoxane a dalšími materiály. Finální výběr materiálu lékař zvolí dle typy problematiky a požadavků klientka, aby ... číst dál

4 odpovědi číst dál

Rád bych podstoupil korekci v oblasti obličeje výplní s kyselinou hyaluronovou. Existuje v ČR místo, kde by byl zákrok prováděn s pomocí ultrazvuku nebo jiné metody, kde by aplikátor viděl aktuální stav a minimalizoval riziko aplikace do cévy?

Z mého pohledu je tento postup zbytečný a tedy ani nevím, kdo by to prováděl. Myslím si, že je to jen marketingový tah. Nemyslím, že by mi tento postup při řešení situace nějak pomohl... Zdraví Dr. Tomášek

2 odpovědi číst dál
Poškozená kožní bariéra Ta_a_Ba_inkova · 11. 5. 2021

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda může pomoci výplň kyseliny hyaluronové k obnovení poškozené kožní bariéry? Když je pleť oslabená a poškozená, moc děkuji za odpověď.

MUDr. Milada Staudová

MUDr. Milada Staudová

Nejlepší odpověď

Dobrý den, běžná výplň spíše ne, hybridní výplň - Profilo- pomůže zlepšit pružnost kůže a vyživit kůži z jejích spodních vrstev.

1 odpověď číst dál

Dobrý den, podstoupila jsem výplně kyselinou hyaluronovou v oblasti lícních kostí, spodní čelist a brady. Za dva dny mám podstoupit implantaci zubu. Chtěla bych se zeptat je to problém? Mám obavy, aby to nemělo vliv na výplň. Nějak jsem to časově nedomyslela :( Děkuji za odpovědi

Dobrý den, změňte to před zubním lékařem ale problém to jistě nebude. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, rada bych se informovala, zda-li je potřeba nějaký rozestup mezi skončením karantény (resp.prvním negativním testem po prodělané Covid infekci) a aplikací botulotoxinu a jiných vyplnovych materiálů, nebo zda žádný prostoj není potřeba? Moc děkuji! Bára

Dobrý den, jakmile nemáte zdravotní problémy a Váš test je negativní, můžete podstoupit. S pozdravem MUDr. Zuzana Macková Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, mám na Vás menší otázku. Jsem objednaná na výplň rtů + lipolýza tváří + maličko botoxu kvůli asymetrii. Bohužel momentálně mám toho moc, nemám příliš času, takže jsem hned druhý den objednaná na magnetickou rezonanci mozku, zkrátka to tak vyšlo. Je mi jasné, že samotné výplně MRI vadit nebudou, ale chtěla jsem se zeptat, jestli MRI spíš něco neudělá s těmi výplněmi nebo s botoxem? Jestli nehrozí nějaké "vycestování" výplně nebo tak něco? Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den, nemusíte mít obavy, můžete klidně podstoupit. S pozdravem MUDr. Zuzana Macková Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, mám velmi výraznou vrásku v glabelle, která byla řešena výplní. Efekt nicméně už po roce téměř odezněl. Chtěla bych jít znovu, ale zároveň mě velmi děsí riziko ucpání cévy a následné oslepnutí. Botox jsem zkoušela a byl bez efektu, vráska je totiž fixovaná. Kdyby došlo k tomu nejhoršímu, zjistí to doktor hned a je možné hned zasáhnout? Je riziko komplikací minimální? Děkuji

Dobrý den, Předtím, než se rozhodneme, které ošetření by bylo pro vás to nejlepší, je třeba nejdříve posoudit kvalitu pleti a hlavní příčinu vrásek. Na základě posouzení pleti můžeme pak určit, jaký způsob ošetření by mohl být pro Vás ten nejlepší - ať už je to botulotoxin, kyselina hyaluronová nebo dermalizace. Máte-li zájem o více informací, sje ... číst dál

5 odpovědí číst dál