Dobrý den. Je mi 38 let a od 31 let se léčím s roztroušenou sklerózou. Jednalo se vlastně jen o jednu ataku po které se nemoc diagnostikovala a od té doby je nemoc v remisi. Jsem po dítěti takže má prsa dostala zabrat. Celkem dost mě to trápí a ráda bych si psychicky pomohla a zároveň se cítila zase dobře, jako před těhu s pevnými prsy. Myslíte, že je možné si tento sen splnit, případně zda je k tomu vyžadován nějaký speciální postup? Četla jsem i o výplni vlastním tukem, ale tato možnost se většinou netýká nějakého přímo viditelného zvětšení. Děkuji
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Dobrý den,
Doufám, že pro Vás budu mít pozitivní informace. Za svoji kariéru jsem již augmentoval prsy relativně velkému počtu pacientek s dg. roztroušené sklerózy. (Abych to uvedl do reálných čísel, bude to někde mezi 10-15 pacientkami). Neuvědomuji si, že by základní diagnóza buď ovlivnila chirurgický výsledek a naopak, že by chirurgický výkon negativně ovlivnil průběh roztroušené sklerózy např.vyvoláním nové ataky.
Samozřejmě, autoimunitní onemocnění je vždy "vztyčený ukazovák" =
Pozor! Ale to by mělo být ev. předmětem konzultace, na které Vás rád
přivítám.
S pozdravem
MUDr. Ivo Menšík, Ph.D., plastický chirurg
Vedoucí lékař kliniky
Dobrý den,
doufám, že pro Vás budu mít pozitivní informace. Za svoji kariéru jsem již augmentoval prsy relativně velkému počtu pacientek s dg. roztroušené sklerózy. (Abych to uvedl do reálných čísel, bude to někde mezi 10-15 pacientkami). Neuvědomuji si, že by základní diagnóza buď ovlivnila chirurgický výsledek a naopak, že by chirurgický výkon negativně ovlivnil průběh roztroušené sklerózy např. vyvoláním nové ataky.
Samozřejmě, autoimunitní onemocnění je vždy "vztyčený ukazovák" = Pozor! Ale to by mělo být ev. předmětem konzultace, na které Vás rád přivítám.
S pozdravem
MUDr. Ivo Menšík, Ph.D., plastický chirurg
Vedoucí lékař kliniky
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.
Nejoblíbenější zákroky
Zvětšení prsou
Liposukce
Botulotoxin
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
Odstranění kožních výrůstků